iMac 21 inc Firmware Parolası

camosur

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime X570-Pro
Ben 3 yıl önce 21 inc iMac 21 inc satın aldım 1 hafta önce PC çöktüğü için boot ekranında iken alt tuşunu bastım ancak karşıma parola ekranı geldi.

Bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Teşekkürler.

Ramleri çıkar command+option+P+R tuşlarına basılı tutup Power tuşuna basılı tut uzun bir ses veya tekrar eden kısa sesler duyacaksın. Aynı olayı 3 kere tekrarla çözülecek.

Ramleri çıkar command+option+P+R tuşlarına basılı tutup Power tuşuna basılı tut uzun bir ses veya tekrar eden kısa sesler duyacaksın. Aynı olayı 3 kere tekrarla çözülecek.
Rem bellekleri söküp Q klavyeden Ctrl+Alt+R+P basılı tutup 3 biplemeden sonra kapattım ve tekrar açıp 3 defa tekrar ettim ama aynı ekran geldi.

Dosya Ekleri

• 20180208_235735.jpg
    20180208_235735.jpg
    218,1 KB · Görüntüleme: 77
Rem bellekleri söküp Q klavyeden Ctrl+Alt+R+P basılı tutup 3 biplemeden sonra kapattım ve tekrar açıp 3 defa tekrar ettim ama aynı ekran geldi.

Tekrar açıp kapatmayın aynı işlemi bilgisayarı kapatmadan 3 kere tekrarlayın. Yani bir kere CTRL+ALT+R+P yaparak Power'a basılı tutun. 3 kere uyarı sesi vermesini sağlayın. Kapatıp kapatıp yapmayın dediğimi. Ben yanlış anlatmışım kusura bakmayın.

Önceden bir Firmware parolası belirlemişmiydin ? Ya da belirleyip unuttun mu?
Herhangi bir ayar yapılmadı. Sadece bilgisayar da windows çöktüğü için basınca şifre gelmeye başladı.

Tekrar açıp kapatmayın aynı işlemi bilgisayarı kapatmadan 3 kere tekrarlayın. Yani bir kere CTRL+ALT+R+P yaparak Power'a basılı tutun. 3 kere uyarı sesi vermesini sağlayın. Kapatıp kapatıp yapmayın dediğimi. Ben yanlış anlatmışım kusura bakmayın.

Aynen tuşları basarak bipleme olunca, klavyeden tuşları bırakıp 3 defa tekrar ettim ancak aynı yahut yapamıyorum. Ilgili video var mi? Teşekkür ederim

Başka bir bilgisayardan USB hazırlayıp alt tuşu ile boot seçeneklerine girip kurulum yapar mısın?
Yani hard diski söküp başka pc ye takarak formatı atayım ve geri takayım. Bunu anladım.

Diğer yol ile de; başka pc den usb hazırlayıp boot ekranına gelmeye çalıştığımda önce şifreyi önüme geliyor. Daha sonra seçenekler dökülür diyor müşteri hizmetleri..

Teknik servisleri de fatura olmadan açmıyorlar. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Bu imajı indir ardından Windows bir bilgisayarda TransMac yazılımı ile USB'ye yazdır. Sonra Mac bilgisayarını açarken ALT tuşuna basılı tut ve karşına boot seçenekleri gelecektir. Ardından bu seçeneklerden USB'yi seçerek kuruluma devam et.

macOS Sierra DMG

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı