Imac 27 inc ' Error -2100F '

Burak-Osx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bana yardimci olabilecek misiniz 27 inc Imac, yeni nesil i7, 1 TB DDr3 Retina aldim format cekerken tabi kii hardiski sildim.
Otomatik ( Recovory partition olmadi icin ) Online Recovery ile Mevericks indirmek istiyor baslangicta Wireleslan sifremi isteyip beni donen bir dunya simgesine aktariyor, 2 dak sorna yuklemeye calisip hata veriyor, hatta cod ( -2100F ).
Sonuc Imac su an kulanilmaz hala geldi ne yapabilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuda benim bildiğim kurulum medyanız varsa bu kurulum medyasını Mac'inize takıp Alt+Option tuşlarına basılı bir şekilde Mac'i açmanız gerekiyor. Sonra temiz bir kurulum yapın. Bu kurulum medyası yoksa Mac'e uygun bir OS X imajı bulun. Mac OS X Mavericks 10.9 RAW İmajı | Technopat Sosyal Bu linkteki imaj PC'ler içindir. Ama USB'ye aktarma her iki imaj türü için de aynı. SUSE Studio ImageWriter veya Win32 Disk Imager programlarını kullanabilirsiniz.

Not: Kodu araştırdım. Böyle bir hata kodu yok. Eğer hata 210 numara ise:
Kod:
error -210 buffersTooSmall: can not operate in the memory allowed
kısaca hafıza yetmiyor diyor.

Cözümü buldum

- İlk başda Systemi calıştırırken ⌥pr basıp PRAM sıfırlanman gerekir ( 2 kere OSX'in acılış Sound duyana kadar basılı tutulması gerekir )

- Sorna Systemi yine başdan başlatıp ⌥nv basmaız gerekir NVRAM sıfırlanak icin.

- Bunları yaptıkdan sorna Systemi başlatıp + R basarak Online Recovery bölümünden Boot yapıyoruz.

Bu konuda benim bildiğim kurulum medyanız varsa bu kurulum medyasını Mac'inize takıp Alt+Option tuşlarına basılı bir şekilde Mac'i açmanız gerekiyor. Sonra temiz bir kurulum yapın. Bu kurulum medyası yoksa Mac'e uygun bir OS X imajı bulun. Mac OS X Mavericks 10.9 RAW İmajı | Technopat Sosyal Bu linkteki imaj PC'ler içindir. Ama USB'ye aktarma her iki imaj türü için de aynı. SUSE Studio ImageWriter veya Win32 Disk Imager programlarını kullanabilirsiniz.

Not: Kodu araştırdım. Böyle bir hata kodu yok. Eğer hata 210 numara ise:
Kod:
error -210 buffersTooSmall: can not operate in the memory allowed
kısaca hafıza yetmiyor diyor.

Not : Ozaman iyi araştırmamıssın . Error code -2100F var. Recovery Fails bölümüne girmektir. | -2100F hatasi neyden kaynaklanır ? - Wireleslan ile -Recovery yapmak istendinde oluşan bir hatadır.
Apple serverlerine baglanmak için wirles ayarların WPA/WPA2 ile calışması gerekir.
Hattayı gidermek veya wpa kurmak istmedik taktirde normal -Lan kablosu ıle -Online Recovory moduna gecılebılır .

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı