iMac M4 alınır mı?

KiviSN

Centipat
Daha fazla  
iMac M4 alınır mı? 256 GB alıp SSD bağlamayı düşünüyorum. Yani oyun oynamıyorum. Biraz daha Photoshop, iş, eğitim falan için kullanıyorum. Bence mantıklı gibi. Fiyat mevzusu ise Almanya'da 48.500 TL gibi bir fiyat söz konusu. Alırsam oradan alacağım. Sizce nasıl?

256gb alıp ssd bağlamak mantıklı olabilir ama hızlı bir ssd tercih etmeniz gerekmekte.
Kullanacağınız şeyler için uygun bir cihaz.
Mantıklı olabilir.
Oyun için kullanmayacaksanız problem yok. Imac'ler iyi cihazlar olsa da M serisi çiplerin en azından Pro halleri olan seçenekleri bile yok. Pro çip olsa en azından az çok oyun oynanır (özel programlar ile) derdim de sizin derdiniz değilse problem yok gibi.
Bence bütçeniz varsa alabileceğiniz bir cihaz, dediklerinize göre size uygun bir performans sağlar.

iMac M4 alınır mı? 256 GB alıp SSD bağlamayı düşünüyorum. Yani oyun oynamıyorum. Biraz daha Photoshop, iş, eğitim falan için kullanıyorum. Bence mantıklı gibi. Fiyat mevzusu ise Almanya'da 48.500 TL gibi bir fiyat söz konusu. Alırsam oradan alacağım. Sizce nasıl?

Apple son zamanlarda IMac'ler hakkında çok farklı kullanım alanlarına yöneldi. IMac'lerin bütün Pro özelliklerini kaldırdı base işlemciler dışında seçenek bile sunmuyor artık. Bence çok yanlış Mac minilerin profesyonelliğindense her şeyini bir olduğunu IMac'leri profesyonel cihazlara çevirmeleri daha hoş olurdu.

Neyse senin soruna gelirsem eğer kötü bir haberim var, IMac'lerde SSD ve RAM'ler anakartla tümleşik olarak üretiliyor ve ekstra bir slot yok yani IMac'i nasıl alırsan o şekilde kullanmak zorunda kalacaksın.

Ama bu SSD yükseltmesi yapamayacağın anlamına gelmiyor. En azından kasa içerisinde, sonuçta IMac'lerde saniyede 40GB veri aktarımı yapabilen USB 4 portları bulunmakta. External olarak IMac'e kabloyla SSD bağlaman mümkün ama kablo ve parçaları düzgün seçmen lazım ki SSD'nin hızını bilgisayara olduğu gibi aktarabil bu konuda araştırma yapabilirsin internette.

Ben ise iMac almayı tercih etsem imali halihazırda yüksek depolama ile almayı düşünürdüm çünkü iMac gibi bir kompakt cihaz kullanacaksam hakkını vermesi lazım.

Not: Almanya'da da olsa Apple Store üzerinden klavyeyi Türkçe alabiliyorsun eğer ihtiyacın olursa bilgin olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı