Çözüldü IMac nasıl harici ekran olarak kullanılabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ubtrack

Centipat
Daha fazla  
Elimde iMac mid 2010 bir cihaz var. GPU sunda sıkıntı olduğu için ekranda bozulmalar var. En başta ölü fiyatına satmayı düşünmüştüm ama aynı zamanad elimde late 2014 Mac mini var. Bu Mac mini çalışıyor IMac'in ekranı kaliteli olduğu için bu Mac miniyi ben IMac'e bağlamak istiyorum. Biraz araştırdım ve anladığım kadarıyla bir ucu mini DisplayPort ve diğer ucu HDMI olan kablo bunları birbirine bağlamıyor. Kabloları taksam bile çalışmayacağını anladım araştırmalarımdan. Mac minimde Thunderbolt 2 girişi var iMac de ise görüntü için sadece mini DisplayPort var. Bir ucu Thunderbolt 2 bir ucu mini DP olan bir şey bulamadım ama. Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Kusura bakma yanlış linki paylaşmışım her iki ucuda MiniDP ↔ MiniDP olacak şekilde kablo alabilirsin. Mac mini’de ortadaki iki küçük portun üstünde şimşek işareti var, bunlar Thunderbolt 2 portları. Kablonun bir ucunu buraya takacaksın. iMac’te ise USB’lerin yanında küçük bir ekran simgesi olan port var, bu da Mini DisplayPort girişi. Kablonun diğer ucunu buraya takacaksın.

Ugreen Mini Displayport to Mini Displayport Görüntü Aktarma Kablosu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı