Çözüldü iMac Yosemite 10.10.5 Format Atma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Beylerbeyi41

Hectopat
Daha fazla  
iMac 2014'e format atmak istiyorum ancak uzun süredir kullanılmadığı için iCloud şifresi unutulmuş. Sürümü de eskide kalmış. Bootcamp kurulu durumda, Windows'a geçebiliyorum.

1-Format atma işlemi Catalina gibi mi?
2-Format atılınca aynı iCloud şifresini mi girmemiz gerekiyor? Yoksa Macbook Air'imde kullandığım hesabım ile girebilir miyim?

Çözüm
Sorunu çözdüm. Nasıl çözdüğümü yazayım.
1- Bütün süreçten bahsetmiştim, işlemler Catalina sürümü gibi, ayrıca Windows klavyelerde Windows+Alt+R tuşu ile izlenceye gelebiliyorsunuz.
2- iCloud şifresi gerekmedi.
1- Bundan kastınız ne tam olarak anlayamadım. Güç Butonu+Komut Butonu+R kombinasyonu ile bilgisayarı başlattıktan sonra elinizi güç butonundan çekiyorsunuz. Apple logosu geçip kurulum ekranı karşınıza gelene kadar Komut Butonu+R kombinasyonundan elinizi çekmiyorsunuz.
2- Evet kurulum yaparken iCloud şifresini istiyor.

Sorunu çözdüm. Nasıl çözdüğümü yazayım.
1- Bütün süreçten bahsetmiştim, işlemler Catalina sürümü gibi, ayrıca Windows klavyelerde Windows+Alt+R tuşu ile izlenceye gelebiliyorsunuz.
2- iCloud şifresi gerekmedi.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı