IMac'den sonra MacBook Pro üzer mı?

M1 kullandığınız cihazdan çok çok daha üstün Video editlemede. Özellikle de Final Cut kullanıyorsanız.
MacBook Pro zaten grafik tasarımı için değil mi?
Üzeceğini sanmıyorum:)
ama ben olsam MacBook Pro'ya o kadar para vermek yerine kendime grafik tasarımı için PC toplardım. Hem daha uyguna gelir hem de daha uzun süre kullanırsınız.
O paraya toplayacağın bilgisayarla kafa kafaya performans veriyor. Yeri geldiğinde geçiyor.

Korkum biraz da 13 inç cihaz hiç kullanmadım küçük mu olur beni 4 sene umarım üzmez.😀 pt de stoklar bitmiş zam gelmez inşallah

Korkum biraz da 13 inç cihaz hiç kullanmadım küçük mu olur beni 4 sene umarım üzmez.😀 pt de stoklar bitmiş zam gelmez inşallah
Ekranda birazcık fark var ama Air'de alabilirsiniz. 13 inç kullanınca büyük ekranlarda Pixel saymaya başlıyorsunuz :D

15 bin TL e sattım kaç yıldır kullandığım İmac’ı bütçem varken iyisini alayım diyorum 😀
Biraz araştırın hangisi size hitap ediyorsa. Düz Pro almak yerine 16/512 GB'lık Air almak bana daha mantıklı geliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı