Açılmadı. Benim dediğim yöntemi denesem işe yarar mı peki?iMac açılırken command+r tuşuna basılı tutun. Recovery mod gelirse direkt oradan yükleme yapın imajla falan uğraşmayın.
Kusura bakmayın sizi de yoruyorum
Açılmadı. Benim dediğim yöntemi denesem işe yarar mı peki?iMac açılırken command+r tuşuna basılı tutun. Recovery mod gelirse direkt oradan yükleme yapın imajla falan uğraşmayın.
Açılmadı. Benim dediğim yöntemi denesem işe yarar mı peki?
Kusura bakmayın sizi de yoruyorum![]()
Anladım. Uygulama düşündüğüm şekilde çalışmıyormuş. 32GB USB sipariş edeyimO yöntemle işe yaracağını düşünmüyorum açıkçası.
USB bugün geldi. Bu iso ile Windows'tan macos'a geçilebiliyor değil mi?O yöntemle işe yaracağını düşünmüyorum açıkçası.
Anladım. Uygulama düşündüğüm şekilde çalışmıyormuş. 32 GB USB sipariş edeyimKargo gelip kurulumu yaptığımda sonucu yazarım. Teşekkürler.
USB bugün geldi. Bu ISO ile Windows'tan MacOS'a geçilebiliyor değil mi?
@Kleyn
Evet.Eki Görüntüle 1525066
BalenaEtcher programı üzerinden verdiğiniz dosyayı USB'ye yazdım ama böyle oldu. Bozuldu sanırım?
@Kleyn
Böyle mi olması gerek?
Bıos’a giremiyorum simdi de. Acılırken f1 tusuna bastigimda bir donuyor sonra düzeliyor normal acılıyor PC.
BIOS'a giremiyorum simdi de. Acılırken F1 tusuna bastigimda bir donuyor sonra düzeliyor normal acılıyor PC.
Hocam, daha önce anlatmıstım. Şöyle: Marka iMac ama içinde sadece Windows var. Bootcamp ile kurulmadı Windows. Direkt temiz kurulum yapılmış.Siz hangi cihaza kurulum deniyorsunuz? iMac değil mi?
Hocam, daha önce anlatmıstım. Şöyle: Marka iMac ama içinde sadece Windows var. Bootcamp ile kurulmadı Windows. Direkt temiz kurulum yapılmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.