Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 14 Eylül 2022 #11 Kleyn dedi: iMac açılırken command+r tuşuna basılı tutun. Recovery mod gelirse direkt oradan yükleme yapın imajla falan uğraşmayın. Genişletmek için tıkla... Açılmadı. Benim dediğim yöntemi denesem işe yarar mı peki? Kusura bakmayın sizi de yoruyorum
Kleyn dedi: iMac açılırken command+r tuşuna basılı tutun. Recovery mod gelirse direkt oradan yükleme yapın imajla falan uğraşmayın. Genişletmek için tıkla... Açılmadı. Benim dediğim yöntemi denesem işe yarar mı peki? Kusura bakmayın sizi de yoruyorum
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #12 Uranhay dedi: Açılmadı. Benim dediğim yöntemi denesem işe yarar mı peki? Kusura bakmayın sizi de yoruyorum Genişletmek için tıkla... O yöntemle işe yaracağını düşünmüyorum açıkçası.
Uranhay dedi: Açılmadı. Benim dediğim yöntemi denesem işe yarar mı peki? Kusura bakmayın sizi de yoruyorum Genişletmek için tıkla... O yöntemle işe yaracağını düşünmüyorum açıkçası.
Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 22 Eylül 2022 #13 Kleyn dedi: O yöntemle işe yaracağını düşünmüyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Anladım. Uygulama düşündüğüm şekilde çalışmıyormuş. 32GB USB sipariş edeyim Kargo gelip kurulumu yaptığımda sonucu yazarım. Teşekkürler. Kleyn dedi: O yöntemle işe yaracağını düşünmüyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... USB bugün geldi. Bu iso ile Windows'tan macos'a geçilebiliyor değil mi? @Kleyn Son düzenleme: 22 Eylül 2022
Kleyn dedi: O yöntemle işe yaracağını düşünmüyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Anladım. Uygulama düşündüğüm şekilde çalışmıyormuş. 32GB USB sipariş edeyim Kargo gelip kurulumu yaptığımda sonucu yazarım. Teşekkürler. Kleyn dedi: O yöntemle işe yaracağını düşünmüyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... USB bugün geldi. Bu iso ile Windows'tan macos'a geçilebiliyor değil mi? @Kleyn
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2022 #14 Uranhay dedi: Anladım. Uygulama düşündüğüm şekilde çalışmıyormuş. 32 GB USB sipariş edeyim Kargo gelip kurulumu yaptığımda sonucu yazarım. Teşekkürler. USB bugün geldi. Bu ISO ile Windows'tan MacOS'a geçilebiliyor değil mi? @Kleyn Genişletmek için tıkla... Evet.
Uranhay dedi: Anladım. Uygulama düşündüğüm şekilde çalışmıyormuş. 32 GB USB sipariş edeyim Kargo gelip kurulumu yaptığımda sonucu yazarım. Teşekkürler. USB bugün geldi. Bu ISO ile Windows'tan MacOS'a geçilebiliyor değil mi? @Kleyn Genişletmek için tıkla... Evet.
Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 22 Eylül 2022 #15 BalenaEtcher programı üzerinden verdiğiniz dosyayı USB'ye yazdım ama böyle oldu. Bozuldu sanırım? @Kleyn Böyle mi olması gerek? Son düzenleme: 22 Eylül 2022
BalenaEtcher programı üzerinden verdiğiniz dosyayı USB'ye yazdım ama böyle oldu. Bozuldu sanırım? @Kleyn Böyle mi olması gerek?
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #16 Uranhay dedi: Eki Görüntüle 1525066 BalenaEtcher programı üzerinden verdiğiniz dosyayı USB'ye yazdım ama böyle oldu. Bozuldu sanırım? @Kleyn Böyle mi olması gerek? Genişletmek için tıkla... Evet.
Uranhay dedi: Eki Görüntüle 1525066 BalenaEtcher programı üzerinden verdiğiniz dosyayı USB'ye yazdım ama böyle oldu. Bozuldu sanırım? @Kleyn Böyle mi olması gerek? Genişletmek için tıkla... Evet.
Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 24 Eylül 2022 #17 Kleyn dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Bıos’a giremiyorum simdi de. Acılırken f1 tusuna bastigimda bir donuyor sonra düzeliyor normal acılıyor PC.
Kleyn dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Bıos’a giremiyorum simdi de. Acılırken f1 tusuna bastigimda bir donuyor sonra düzeliyor normal acılıyor PC.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #18 Uranhay dedi: BIOS'a giremiyorum simdi de. Acılırken F1 tusuna bastigimda bir donuyor sonra düzeliyor normal acılıyor PC. Genişletmek için tıkla... Siz hangi cihaza kurulum deniyorsunuz? iMac değil mi?
Uranhay dedi: BIOS'a giremiyorum simdi de. Acılırken F1 tusuna bastigimda bir donuyor sonra düzeliyor normal acılıyor PC. Genişletmek için tıkla... Siz hangi cihaza kurulum deniyorsunuz? iMac değil mi?
Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 24 Eylül 2022 #19 Kleyn dedi: Siz hangi cihaza kurulum deniyorsunuz? iMac değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam, daha önce anlatmıstım. Şöyle: Marka iMac ama içinde sadece Windows var. Bootcamp ile kurulmadı Windows. Direkt temiz kurulum yapılmış.
Kleyn dedi: Siz hangi cihaza kurulum deniyorsunuz? iMac değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam, daha önce anlatmıstım. Şöyle: Marka iMac ama içinde sadece Windows var. Bootcamp ile kurulmadı Windows. Direkt temiz kurulum yapılmış.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #20 Uranhay dedi: Hocam, daha önce anlatmıstım. Şöyle: Marka iMac ama içinde sadece Windows var. Bootcamp ile kurulmadı Windows. Direkt temiz kurulum yapılmış. Genişletmek için tıkla... Option tuşuna basılı tutar mısın? Cihaz açılırken.
Uranhay dedi: Hocam, daha önce anlatmıstım. Şöyle: Marka iMac ama içinde sadece Windows var. Bootcamp ile kurulmadı Windows. Direkt temiz kurulum yapılmış. Genişletmek için tıkla... Option tuşuna basılı tutar mısın? Cihaz açılırken.