İmalat yoluyla kaydedilen IMEI nedir?

Abdn Can

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba N11 üzerinden Realme 10 telefon satın aldım e-Devlet üzerinden sorguladığımda aşağıdaki ekte gösterildiği gibi bilgiler çıkıyor. Bu ürünün sahte falan olduğunu gösterir mi yoksa Realme 10 Türkiye'de mi üretildi bu yüzden mi bu şekilde yazıyor anlayamadım?

Bir de Realme sitesinden sorguladığımda ürünün rengi rush Black gözüküyor fakat bana gelen ürün Clash white garanti durumu aktif değil gözüküyor bu ne zaman aktif olur acaba? Onunda görselini aşağıya bıraktım. Ters bir durum varsa beni uyarabilir misiniz kutuları bilerek açmadım iade hakkım olsun diye.

Dosya Ekleri

• 24514125412512.png
    24514125412512.png
    13,2 KB · Görüntüleme: 77
  • 421515155.png
    421515155.png
    8,4 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'de üretilen telefonda böyle yazması normal diye biliyorum.
peki realme 10 telefonlar türkiyedemi üretiliyor bir bilginiz var mı

Türkiye'de üretilen telefonda böyle yazması normal diye biliyorum.
aynı telefondan elimde 2 tane var birisi 128 birisi 256 gb versiyon birisi çinde birisi türkiyede üretilmiştir yazıyor. imei'lerini sorguladığımda birisi ithalat diğeri imalat gözüküyor.

Son düzenleme:
Peki Realme 10 telefonlar türkiyedemi üretiliyor bir bilginiz var mı?

Aynı telefondan elimde 2 tane var birisi 128 birisi 256 GB versiyon birisi Çin'de birisi Türkiye'de üretilmiştir yazıyor. IMEI'lerini sorguladığımda birisi ithalat diğeri imalat gözüküyor.

İmalat olan Türkiye'de üretilmiş ithalat olan Çin'de bir problem yok gibi.

İmalat olan Türkiye'de üretilmiş ithalat olan Çin'de bir problem yok gibi.
realme müşteri hizmetlerini aradım türkiyede üretileninde orjinal olduğunu doğruladı siteden sonradan kutu değişikliklerine gidildiğini söyledi birinin içinden garanti belgesi çıkmıyor diğerinden ise kullanım kılavuzu dahi çıkmıyor artık telefon kutularına bunları koymadıklarını söyledi siteden indirebilirsiniz dedi ama hala şüphelerim var çinde üretilen çok kaliteli gözükürken türkiyede üretilen kutu ve tabii ki dış jelatini biraz kalitesiz duruyor.

realme müşteri hizmetlerini aradım türkiyede üretileninde orjinal olduğunu doğruladı siteden sonradan kutu değişikliklerine gidildiğini söyledi birinin içinden garanti belgesi çıkmıyor diğerinden ise kullanım kılavuzu dahi çıkmıyor artık telefon kutularına bunları koymadıklarını söyledi siteden indirebilirsiniz dedi ama hala şüphelerim var çinde üretilen çok kaliteli gözükürken türkiyede üretilen kutu ve tabii ki dış jelatini biraz kalitesiz duruyor.
Bir sonraki adım Realme Türkiye ana binasını basmak, müşteri hizmetleri inandıramamışsa bence CEO'ya kadar gidin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı