İmam hatip liseleri iyi mi?

Konuyu açık liseye geçmeli miyim olarak açsaydınız daha rahat yardımcı olurduk. Anadolu'dan ihl ye neden bu saatten sonra geçesinizki zaten.

İkimiz de lisedeyiz. Yaşıtım. Ama şu imam hatipte fen lisesi müfredatı var diye geçecekti. Benim de akıma takıldı sorayım dedim.

Arkadaşın lisesinden memnunsa kalsın. 11. sınıfta lise değiştirmek büyük risk, ortama alışman gerekiyor ve herkese yabancı olacaksın. Hani bu Anadolu'dan daha iyi bir Anadolu veya Fen hatta Sosyal bilimlere bile geçse olur.

11'in 2. Dönemi ya da şu an açığa geçebilirsiniz okul kötüyse hemen eğitmi iyiyse 12'nin başında geçebilirsiniz.

Ben muhtemelen değiştirmem. O değişirse de ikna ederim. Eşit ağırlık seçtik zaten. Risk almam hocam.

Sizin ikinizin liseleri farklı mı? Farklıysa neden böyle bir fikir çıktı. Onun sebebini tüm konudaki arkadaşlara açıklasan daha iyi olurmuş.

Sizin ikinizin liseleri farklı mı? Farklıysa neden böyle bir fikir çıktı. Onun sebebini tüm konudaki arkadaşlara açıklasan daha iyi olurmuş.
Aynı lise aynı bölüm. Dediğim gibi fen lisesi müfredatı yüzünden düşünüyorduk. Ben vazgeçtim.

Fen lisesi müfredatının o kadar artısı yok bana kalırsa.

Genelde üstün körü anlatıyorlar hatta geçtikleri oluyor sınavda bundan sorumlu değilsiniz diye ha anlatan vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…