İkimiz de lisedeyiz. Yaşıtım. Ama şu imam hatipte fen lisesi müfredatı var diye geçecekti. Benim de akıma takıldı sorayım dedim.Hocam liseye siz mi gideceksiniz? Arkadaşınız mı? Sanırım anlamadım.
İkimiz de lisedeyiz. Yaşıtım. Ama şu imam hatipte fen lisesi müfredatı var diye geçecekti. Benim de akıma takıldı sorayım dedim.Hocam liseye siz mi gideceksiniz? Arkadaşınız mı? Sanırım anlamadım.
Yok hocam birlikte karar veriyoruz 7 senelik arkadaşım zaten yapmam öyle bir şey. Sandığınız gibi değil.Kendin Anadolu'ya gidip arkadaşa imam hatip yazdırmak.
İkimiz de lisedeyiz. Yaşıtım. Ama şu imam hatipte fen lisesi müfredatı var diye geçecekti. Benim de akıma takıldı sorayım dedim.
Ben muhtemelen değiştirmem. O değişirse de ikna ederim. Eşit ağırlık seçtik zaten. Risk almam hocam.Arkadaşın lisesinden memnunsa kalsın. 11. sınıfta lise değiştirmek büyük risk, ortama alışman gerekiyor ve herkese yabancı olacaksın.
Ben muhtemelen değiştirmem. O değişirse de ikna ederim. Eşit ağırlık seçtik zaten. Risk almam hocam.
Aynı lise aynı bölüm. Dediğim gibi fen lisesi müfredatı yüzünden düşünüyorduk. Ben vazgeçtim.Sizin ikinizin liseleri farklı mı? Farklıysa neden böyle bir fikir çıktı. Onun sebebini tüm konudaki arkadaşlara açıklasan daha iyi olurmuş.
Aynı lise aynı bölüm. Dediğim gibi fen lisesi müfredatı yüzünden düşünüyorduk. Ben vazgeçtim.
Fen lisesi müfredatının o kadar artısı yok bana kalırsa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.