İmam hatip lisesi nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cidden bayağı kötü bir yer. Öyle adında imam falan geçiyor diye temiz bir yer sanmayın balecisi de vardır, yan kesicisi de vardır. Kendinize dikkat edin.

İmam hatip sandığınız kadar kötü değil. Sırf LGS'den kötü yaptığı için imam hatipe gidip azimle iyi üniversite kazanan o kadar insan var ki...

Peki ben hem evde kendi gayretimle çalışıp hem de tonguçu dinleyip derslerini öyle üniversite kazama şansım olabilir mi? (sözel okumak istiyorum)
Yoksa illa dershaneye mi?

Peki ben hem evde kendi gayretimle çalışıp hem de tonguçu dinleyip derslerini öyle üniversite kazama şansım olabilir mi? (sözel okumak istiyorum)

Çok çalışman gerekiyor. Çünkü İmam hatipteki ders konularının çoğu dini konular üzerinde oluyor.

Olur tabii neden olmasın. Ama Tonguç gibi ders anlatamayan kişiler yerine gerçek öğretmenlerin videolarını izleyebilirsiniz. Ama bu size kalmış dershane nin farkı orada zorla çalışıyorsun.

Hiçbir farkı yok.
Aynen aynen normalinde matematik vs. ders sayısı az ama fen lisesi programı uyguluyor bu proje imamhatip ne diyorsunuz geçen sene açılan bir lise bu niye farkı yok onu anlayamadım birde neden kötü onu.

Çok çalışman gerekiyor. Çünkü imam hatipteki ders konularının çoğu dini konular üzerinde oluyor.

Tabi arapça zaten en zor ders galiba bir de edebiyat girecek işe sözel için, bilmem bence en iyi seçenek okulu bir gezmesi. Bizim okul etkinlik yapmıştı tanıştırıyorlar ve okulu gösteriyorlardı çok iyi bir avantaj. Okulu görmek intarnetten her zaman kat kat iyi.

Huh neyse sinirlenmicem sizin gibi cahil insanlara öyle düşünmeye devam et sen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…