İmam hatip lisesinden Anadolu lisesine geçilir mi?

Furkan35kaya

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xpg 16 gb ram
R3 3300x
Longline sata 500gb ssd
Zoko 600w 80+
Asus rog strix 2060
Asus tuf b450m pro
Asus kasa
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. Ben imam hatip lisesi 11. sınıfta okuyorum. Yeni geçtim 11'e. Anadolu lisesine geçmek istiyorum fakat 10. sınıftan sonra düz okula geçilmeyeceğini duydum doğru mudur?
Geçmek istediğim liseye son güne nakil vermek istedim fakat geç kaldım. Okullar açılınca direkt nakil vermem mümkün mü? Teşekkürler 😊.
Ayrıca şimdi yapınca da görseldeki gibi maddeleri gösteriyor anlamı nedir bilen var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210905-163259_Chrome.jpg
    Screenshot_20210905-163259_Chrome.jpg
    13,7 KB · Görüntüleme: 1.475
Merhabalar. Ben imam hatip lisesi 11. sınıfta okuyorum. Yeni geçtim 11'e. Anadolu lisesine geçmek istiyorum fakat 10. sınıftan sonra düz okula geçilmeyeceğini duydum doğru mudur?
Geçmek istediğim liseye son güne nakil vermek istedim fakat geç kaldım. Okullar açılınca direkt nakil vermem mümkün mü? Teşekkürler 😊.
Ayrıca şimdi yapınca da görseldeki gibi maddeleri gösteriyor anlamı nedir bilen var mı?

Dostum eğer LGS puanınla bir yere nakil olacaksan sınavla alana tıklayacaksın. Puansız bir okula gideceksen sınavsız olanına. Gitmek istediğin okulu yaz ve 11.sınıf için boş kontenjan ve 11.sınıf puanına bak. Kontenjan varsa ve puanın yetiyorsa gitmek istediğin okula gidip idaresiyle görüşün o kalan işlemleri yapacaktır zaten.

MEB - e-Okul Uygulamaları direkt bu siteden de bakabilirsin.

Dostum eğer LGS puanınla bir yere nakil olacaksan sınavla alana tıklayacaksın. Puansız bir okula gideceksen sınavsız olanına. Gitmek istediğin okulu yaz ve 11.sınıf için boş kontenjan ve 11.sınıf puanına bak. Kontenjan varsa ve puanın yetiyorsa gitmek istediğin okula gidip idaresiyle görüşün o kalan işlemleri yapacaktır zaten.

MEB - e-Okul Uygulamaları direkt bu siteden de bakabilirsin.

Merhaba. Evet okul puanıyla alıyor ve puanım okulun puanını tutuyor ve geçiyor. E devlet üzerinden verdim naklimi bu şekilde oluyor. Boş kontenjanıda var. Yani benim idareyle konuşmam mı gerekiyor?

Merhaba. Evet okul puanıyla alıyor ve puanım okulun puanını tutuyor ve geçiyor. E devlet üzerinden verdim naklimi bu şekilde oluyor. Boş kontenjanıda var. Yani benim idareyle konuşmam mı gerekiyor?

Sonrasında ne yapılacağını ben de bilmiyorum. Velinle gitmek istediğin okula gidin. İdare size yapılacakları anlatır zaten şu an nakil yapmaya müsait durumdasınız şartlar uyuyor.

Sonrasında ne yapılacağını ben de bilmiyorum. Velinle gitmek istediğin okula gidin. İdare size yapılacakları anlatır zaten şu an nakil yapmaya müsait durumdasınız şartlar uyuyor.

Teşekkür ederim. Dediğini yapacağım. Okula gideceğim. Fakat okul yeni açılıyor. Beklemem gerekmiyor 2. dönemi değil mi? İstediğim zaman aldırabilirim.

Eskiden geçilmiyordu, artık geçiliyor. Anadolu lisesindeki birkaç zorunlu dersi alttan alabilme riskin mevcut tabii ki. Ne yaptın?

Ben 11. sınıf imam hatipteyim ve ilk yazılıları olduk Anadolu lisesine geçiş yapabiliyor muyuz bilgilendiri misiniz?

Ben 11. sınıf imam hatipteyim ve ilk yazılıları olduk Anadolu lisesine geçiş yapabiliyor muyuz bilgilendiri misiniz?

Dostum iyi sormuşsun ben geçmeyi başardım biraz sıkıntılı ve zor oldu ama olsun şu an kapalı olabilir ya da bilmiyorum durumlar nasıl ilk 1 ya da 2 ay sadece imam hatipten başka yere nakil yok ondan sonra açılması gerekiyor ben tabii sen başı yapmıştım bunu ama sana tavsiyem her gün nakil sayfasını kabul et e-Devlet üzerinden müdürlerinin yanına gitme nakil yapılmaz der sana haklılarda nakil sayfasında hata veriyor zaten sen her hafta kontrol et e-Devlet nakil sayfasını.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı