İmam hatip lisesine gerçekten gidilmez mi?

Fen lisesine geç.

Sakin bu puanla İmam hatipe gitmeyin
Koşa koşa fen lisesine gidin hocam.

Bizim full erkekti çok leş bir sınıftı.

Benim de aynıydı hocam. İmam hatip ortamı gerçekten çoğu yönden pis bir ortam. Abazalığın ve serseriliğin tavan yaptığı yerler maalesef. Zaten çoğu aile çocuğum düzelsin diye sorunlu ve psikopat çocuklarını bu okullara yığıyorlar. Gerçekten rezaletti. Uzaktan eğitim olmasaydı çekilecek çile değildi.

Galiba fen lisesini tercih edeceğim, oturdum konuştum ailemle. Anlayışla karşıladılar. Sağ olun.

Galiba fen lisesini tercih edeceğim, oturdum konuştum ailemle. Anlayışla karşıladılar. Sağ olun.
Eğer dedikleri gibi imam hatibin hocaları daha iyiyse bi de ortamı fena değilse imam hatip tercih et derim.
Zaten din derslerinde de sıkmıyorlarmış. Yani iyi eğitim için ateist bile olsan dediğin gibiyse okul gidilir.
Burada gitme diyenlerin çoğunluğunun bi nedeni yok. Olan da tırt zaten. Ben de çok iyi olmayan bir imam hatibe gidiyorum ama eh işte yani. Öyle kötü şeyler pek yok. Yüzdeliği düşük bir okul.
Senin dediğin yerin yüzdeliği de yüksek bayağı. Sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…