Kmor
Centipat
Kastettiğim şey meslek derslerinde matematik,edebiyat falan öğrettikleriydi. Normal dersler var zatenTek din dersleri verilmiyor zaten ek olarak din dersleri var, diğer normal dersler zaten var.
Kastettiğim şey meslek derslerinde matematik,edebiyat falan öğrettikleriydi. Normal dersler var zatenTek din dersleri verilmiyor zaten ek olarak din dersleri var, diğer normal dersler zaten var.
Fen lisesine geç.LGS de cidden güzel bir başarı yakaladım. 0.26'ya girdim ve şehrimde 2 tane seçebileceğim seçenek var. Birisi fen lisesi diğeri de imam hatip lisesi. Ve ikisinin de neredeyse puanı aynı. Birkaç kişiyle görüştüm ve iki okulun öğrencilerinden de güzel dönüşler aldım. İmam hatipte din derslerinde matematik vs. öğrettiklerini söylediler. Sonuç olarak kararsızım. Ailem imam hatibe gitmemi tavsiye ettiler ama son karar senin, senin hayatın dediler. Sizce ne yapmalıyım?
Bizim full erkekti çok leş bir sınıftı.Arapça falan da öğrenirim diye gidiyorsan hiç gerek yok. Dil okulda öğrenilecek şey değil zaten. Ben pek tavsiye edemeyeceğim. 30 erkeği aynı sınıfa koyunca pek iyi bir tablo oluşmuyor.
Sakin bu puanla İmam hatipe gitmeyinFen lisesindeki bir kaç kişiyle konuştum ve sosyal hayatın yok gibi bir şey olduğunu, hocaların iyi olmadıklarını söylediler. Başarının öğrencilerden kaynaklandığını eklediler. İmam hatipte de hocalar kaliteli dediler bana imam hatibe gidenler
Bizim full erkekti çok leş bir sınıftı.
Eğer dedikleri gibi imam hatibin hocaları daha iyiyse bi de ortamı fena değilse imam hatip tercih et derim.Galiba fen lisesini tercih edeceğim, oturdum konuştum ailemle. Anlayışla karşıladılar. Sağ olun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.