İmam hatip lisesine gidilir mi?

Sadece başlığı okuyarak cevap vericeğim. İmam hatip sırf imam yetiştirir dindar insanı bile soğutur ortam kötüdür. Puanınız yetiyorsa Anadolu lisesi veya meslek ediniyim diyorsanız meslek lisesi tercihi daha iyi olur. Lütfen imam hatipe gitmeyin göndermeyin.

Proje ve köklü bir okulsa gidilebilir. Ama dinî konulara ilgi duysanız bile gitmenizi önermem, meslek derslerinde aradığınızı bulamayabilirsiniz. İyi bir çevre edinileceği düşünülerek (proje+köklü okul şartıyla) belki tercih edilebilir.

Özellikle belli bir alana ilginiz yoksa iyi bir anadolu lisesinde okumak bence daha tercih edilesi.

Ortaokulu imam hatip okudum; ne kadar sapık, ağzı bozuk, zihniyetsiz insanlar ve hocalar varsa oradaydı.

7 yıldır giderim hayattan bezdim.

Konuya yeni gelenler isterse şuraya göz atabilir, şu anki durumu burada açıkladım.

Üniversite sınavına hazırlanırken din dersler çekilmez hale gelebilir. Fen veya anadoluya giderim en azından darlayacak dersler olmaz, kendim çalışırım.

Üniversite sınavına hazırlanırken din dersler çekilmez hale gelebilir. Fen veya anadoluya giderim en azından darlayacak dersler olmaz, kendim çalışırım.
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum zaten, son sene puanımın yettiği güzel bir fene kaçacağım. Ama şu anda iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…