Merhaba arkadaşlar baştan belirteyim Arapça görmüyoruz. Yeni açılmış bir lise bölümü. Yabancı dil olarak İngilizce var. Bu yüzden kafama yattı gibi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Düzenleme: Fen/Sosyal bilimler lisesi. Ayrıca proje okulu.
Merhaba arkadaşlar baştan belirteyim Arapça görmüyoruz. Yeni açılmış bir lise bölümü. Yabancı dil olarak İngilizce var. Bu yüzden kafama yattı gibi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ortaokulu maalesef imam hatip de okudum. Çoğu şey için zorlama vardı. En basiti cuma namazından örnek vereyim. Herkesi cumaya gitmeyi zorluyorlardı. Cumaya gitmeyeni okulda tutmuyorlardı.
Düzenleme: Fen/Sosyal bilimler lisesi. Ayrıca proje okulu.
Ortaokulu maalesef imam hatip de okudum. Çoğu şey için zorlama vardı. En basiti cuma namazından örnek vereyim. Herkesi cumaya gitmeyi zorluyorlardı. Cumaya gitmeyeni okulda tutmuyorlardı.
İyi bir imam hatip ise gitmen daha mantıklı olur. Ortamı vs. iyi olduktan sonra zaten iyi ki gittim dersin. Ama eğer ortamın bir ahırdan farkı yoksa boşu boşuna gitmiş olursun. Din dersleri de zorlamayacaksa gitmen de bir sakınca yok. Bu arada hangi okul ?