İmam hatip lisesine gidilir mi?

CossackSlayer

Centipat
Merhaba arkadaşlar baştan belirteyim Arapça görmüyoruz. Yeni açılmış bir lise bölümü. Yabancı dil olarak İngilizce var. Bu yüzden kafama yattı gibi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Düzenleme: Fen/Sosyal bilimler lisesi. Ayrıca proje okulu.

Son düzenleme:
İngilizce seçeneği güzel, Arapça olmaması önemli değil, iyi bir tercih olabilir.

Bulaşma bence.

Merhaba arkadaşlar baştan belirteyim Arapça görmüyoruz. Yeni açılmış bir lise bölümü. Yabancı dil olarak İngilizce var. Bu yüzden kafama yattı gibi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Ortaokulu maalesef imam hatip de okudum. Çoğu şey için zorlama vardı. En basiti cuma namazından örnek vereyim. Herkesi cumaya gitmeyi zorluyorlardı. Cumaya gitmeyeni okulda tutmuyorlardı.

Sakın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortaokulu maalesef imam hatip de okudum. Çoğu şey için zorlama vardı. En basiti cuma namazından örnek vereyim. Herkesi cumaya gitmeyi zorluyorlardı. Cumaya gitmeyeni okulda tutmuyorlardı.

Anladım hocam bu tür şeyleri duymuştum ancak arkadaşında belirttiği gibi okuldan okula değişiyor sanırım bu tür şeyler.

İyi bir imam hatip ise gitmen daha mantıklı olur. Ortamı vs. iyi olduktan sonra zaten iyi ki gittim dersin. Ama eğer ortamın bir ahırdan farkı yoksa boşu boşuna gitmiş olursun. Din dersleri de zorlamayacaksa gitmen de bir sakınca yok. Bu arada hangi okul ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…