İmam Hatipe bağlı fen ve sosyal bilimler liselerinde arapça da görüyorsunuz diğer din derslerini de.
İyi bir imam hatip ise gitmen daha mantıklı olur. Ortamı vs. iyi olduktan sonra zaten iyi ki gittim dersin. Ama eğer ortamın bir ahırdan farkı yoksa boşu boşuna gitmiş olursun. Din dersleri de zorlamayacaksa gitmen de bir sakınca yok. Bu arada hangi okul?
Yani siz kendi adınıza zorlanmayacaksanız demek istemiştim. İşte sure ezberleridir hadis dersidir vs. bunlar size problem olmayacaksa gidin ve oradan birkaç kişiyle bu konuları konuşun. İş işten geçtikten sonra anlamı kalmaz zaten.Hocam din dersleri zorlama vs bilgim yok ancak ortamın ve disiplinin iyi olduğunu biliyorum. Bahsettiğim İngilizce bölümü daha yeni açıldı ancak normal Arapça bölümü %20'lik dilimde.
Yani siz kendi adınıza zorlanmayacaksanız demek istemiştim. İşte sure ezberleridir hadis dersidir vs. bunlar size problem olmayacaksa gidin ve oradan birkaç kişiyle bu konuları konuşun. İş işten geçtikten sonra anlamı kalmaz zaten.
Merhaba arkadaşlar baştan belirteyim Arapça görmüyoruz. Yeni açılmış bir lise bölümü. Yabancı dil olarak İngilizce var. Bu yüzden kafama yattı gibi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Düzenleme: Fen/Sosyal bilimler lisesi. Ayrıca proje okulu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.