İmam hatip lisesine gidilir mi?

Anadoludada var tabii ama imam hatip kadar değil arkadaşımın dediğine göre 30 kişilik sınıfta 5 Türk varmış.

Eğer ailen müslüman olmadığını bilmiyorsa zaten anlayacaktır İslam'a ilgin olmadığından müslüman olmadığını olaylar daha kötü noktaya gider 2 yıl bile olsa bence gitme seni zorbalayacak insanlara asla kendini ezdirme ve Anadolu'ya git eğer zorbalanmadak korkuyorsan sana önerim spora başla seni gören kimse sana bulaşmak istemeyecektir

Hocam adam inanmıyorum diyor zaten en iyi imam hatipede gitse onun için cehennem olur orası.

Hocam bana Arapça dersleri sadece 9-10 da var dediler 4 yılsa gitmem zaten.

Hocam bana Arapça dersleri sadece 9-10 da var dediler 4 yılsa gitmem zaten.
11 12 de halay çektirecek halleri yok test felan çözdürücekler ve 9 10 da çalışmadıysan senin için çok daha iğrenç olucak gerçekten

Gidilmez düzgün bir Anadolu lisesine gidin.

Meslek dersleri seçmeli mi yoksa zorunlu mu?

Meslek dersleri zorunlu. Örneğin 12. sınıfta 3 saat zorunlu Kur'an ve Arapça dersi var. 2 saat kelam dersi var.

Zor olur yani bunlar bundan bahsediyoruz. Üniversiteye hazırlanan birinin ilahiyat öğrencisi gibi dersler görmemesi gerek. Gitmeyin, ortamı falan da rezalet zaten.

Sırf arapları sevmiyorum diye zorbalığa uğramışlığım var. Sanırım gitmekten vazgeceçeğim. Umarım malum parti giderde kapatılır bu okullar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…