İmam hatiplere kötü söz söyleyince sinirlenen bir kesim var hocam, normal. Bir imam hatipli olarak gönülden söylüyorum gelmeyin. İmkanınız varsa kaçın buradan. İyi okullar değiller.
Hocam şimdi Kur'an kursuna gitmeyen bir tek bendim. Bu yüzden en çok ben zorlandım. Arkadaşlarım ise okuyabiliyor ama her yıl bildiklerini unutuyorlardı.
Dostum, 4-5 sene önce imam hatibe gittim, Kuran dersi kolay fakat, iş arapça dersine geldimi çıkmaz yola giriyorsun maalesef. Afedersin hayvan gibi çalışman lazım arapça dersine, gerisi çorap söküğu gibi gelir.
Ortaokul olduğu için nitelikli ya da niteliksiz olarak bir karşılaştırma yapamam.
Okulumda cidden çok baskı var. Kızlar ve erkekler farklı merdivenleri kullanıyor. Hatta kantini ikiye böldüler bir tarafa kız, bir taraf erkek olacak şekilde. Dini dersler de bana çok ağır geliyor zaten. Üstüne çok fazla Atatürk düşmanı var.
Ortaokul olduğu için nitelikli ya da niteliksiz olarak bir karşılaştırma yapamam.
Okulumda cidden çok baskı var. Kızlar ve erkekler farklı merdivenleri kullanıyor. Hatta kantini ikiye böldüler bir tarafa kız, bir taraf erkek olacak şekilde. Dini dersler de bana çok ağır geliyor zaten. Üstüne çok fazla Atatürk düşmanı var.