İmam hatip lisesinin ortamı nasıl?

Arapça'dan 9. ve 10. sınıf'ta geçmemiştim ancak Sorumlu'luk sınavına girmedim sadece kuran dersinde geçerli ancak denildiği gibi dersler ağır denilebilir ancak çalışma ile halledilebilir.

Hocam Arapça'dan geçme zorunluluğu 11. sınıf'ta mi geliyor?

9 o kadar zor değil 11 de başlıyor zorluğu ama normal bir liseye göre daha zor. Şöyle diyeyim dersi 85 90 ortalama ile geçmeyi düşünme 51 ile geçsen kafi.
Ben hep takdir alıyorum ortaokulda teşekkür 2 kere aldım, şey diyeceğim ben şimdi giderim nakil olduğu zaman aldırırım nakil inşallah bildiğim kadarıyla ticaret meslekte 14 boş yer var pazarlama 70 obp'lik meslek ama şuan nakiller kapalı.

Sendemi imam hatip gittin.

Ben arapçadan kalmıştım ve sorumluluk sınavına girip geçmiştim 11 de.

Hala ordayım 12. Sınıfa geçtim hocam.

Ben arapçadan kalmıştım ve sorumluluk sınavına girip geçmiştim 11 de.

Arapça ölüm gibi ders. Tüm dersleri yaptım, matematiği, edebiyatı, kimyası ve fiziği hepsinden yüksek puan almıştım ancak şu dersi bir türlü geçemedim ölüm törpüsü.

Hocam neden nakil aldırmadınız ve 9.sınıf sizin görüşünüz nasıl ve kaç puan sizin bu okul?
60 puan'dı bir kere evime yakındı ve adrese dayalı anadolu lisesi çok yüksek puanlıydı bundan dolayı kaldım sınıf'ta kafa dengi olunca devam ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…