İmam hatip lisesinin ortamı nasıl?

Vallahi öyle birkaç kişi çalışıp yüksek alıyor gerisi ya kopya ile ya da alttan telefona bakarak yapan bile var. 9. ve 10. sınıf'ta sallayıp çıkıyordum 11. sınıf'ta benim için değerli bir hocam Arapça Dersi'nin hocası oldu çalışıp geçtim.

Kuran daha zor kopya diye bir şey yok ezber vermen gerekiyor yaşlandım okulu geçeceğim derken.

12 de açığa al diğer 3 sınıfı oku en mantıklısı böyle oluyor YKS için.

Hocam ağır olmaz mı? Özellikle açık öğretim sınavları normal okul sınavına göre hem zor olur hem de Hoca'lar en azından şuradan şuradan sorumlusunuz der 70,80 alırdık açık ögretim'de bu da yok. Cidden çalışıp boşlamayacaksa olabilir.

Hocam ağır olmaz mı? Özellikle açık öğretim sınavları normal okul sınavına göre hem zor olur hem de Hoca'lar en azından şuradan şuradan sorumlusunuz der 70,80 alırdık açık ögretim'de bu da yok. Cidden çalışıp boşlamayacaksa olabilir.

Daha basit oluyor hafta sonu ders görüyorsun sadece ve zorunlu dersleri görüyorsun sınavlarda basit oluyor.

Peki şey diyeceğim imam hatip okuyan hocalarım liseye yeni geçiyorum, eğer nakil açılırsa mesleğe aldırmalı mıyım 38 puanlık bir okul komisyon ile yerleşen yüksektir belki bilmiyorum tam.
Cevaplarsanız sevinirim, birde okul uzak bana 2 otobüs yapacağım ama alışırım zamanla umarım kafa dengi bulurum kendime göre @Ana De Armas @Muhammed099

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı