İmam hatip lisesinin ortamı nasıl?

İmam hatip önermiyorum milli eğitim müffettişi olarak eğitim yok paso Arapça öğretip kur an okutuyorlar, Anadolu lisesine gidin OBP ile, kardeşim OBP Anadolu'ya gitti pek memnun ilk 10 bin bekliyor şu an 10.sınıf

İki otobüs zor olur ancak alışırsın peki gitmeyi düşündüğün meslek Lise'si.
Evine yakın mı?
Meslek imam hatibe göre yakın.

Hocam anadolu yazdım çıkmadı 85 obp diğer tercihlerdede yazdım çıkmadı mecbur imam hatipte boş yer var.

Alışır otobüse hocam bende 2 otobüsle dönüyordum eve. Basit iş o

Normalde 15 dakika yürüyerek eve gidip geliyordum ancak taşındıktan sonra okul çıkışı otobüse binmeye başladım ancak otobüsler o kadar dolu ki yani eziyet gibi nefes alacak yer yok.

Meslek imam hatibe göre yakın.

Hocam Anadolu yazdım çıkmadı 85 OBP diğer tercihlerdede yazdım çıkmadı mecbur imam hatipte boş yer var.

Mesleğe gidin o zaman imam hatip ampul partisine oy vermek için yetiştirilen insanlar çoğu 12. sınıf gibi ya tarikatçı ya da mongol iradesi kaybolup asgari ücretle geçiniyoruz diyen tipler oluyor.

Normalde 15 dakika yürüyerek eve gidip geliyordum ancak taşındıktan sonra okul çıkışı otobüse binmeye başladım ancak otobüsler o kadar dolu ki yani eziyet gibi nefes alacak yer yok.

Okuldaki bir ton dertten sonra ulaşımı çok dert etmiyorsun hocam o manada.

Mesleğe gidin o zaman imam hatip ampul partisine oy vermek için yetiştirilen insanlar çoğu 12. sınıf gibi ya tarikatçı ya da mongol iradesi kaybolup asgari ücretle geçiniyoruz diyen tipler oluyor.
Nakiller kapalı hocam nasıl gideyim meslek ?

İmam Hatip ortamı leştir kimseye tavsiye etmiyorum.

Nakiller kapalı hocam nasıl gideyim meslek?

Şöyle bir önerim daha var size nakil dönemini bekleyin mesleğe nakil olun ve halk eğitim kurslarına yazilmanızı öneririm galericilik emlakçığa ilginiz varsa ben öneririm belgenizi kolayca alıp iş hayatına atılırsınız ama önce lise mezunu olmalısınız veya 16 yaşında mesleki yeterlilik belgesi alabilirsiniz.

Herhalde ticaret Meslek'te pazarlamada boş yer vardı 10-15 tane oraya başvururum nakiller açıldığı zaman, imam Hatip'de dikkat etmem gereken bir kural var mı?

Herhalde ticaret Meslek'te pazarlamada boş yer vardı 10-15 tane oraya başvururum nakiller açıldığı zaman, imam Hatip'de dikkat etmem gereken bir kural var mı?

Normal bir okul gibi gezin lakin siyasi görüşünüzü belli etmeyin kimseye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…