Direkt konuya gireceğim. Sosyal bilimler lisesinde okuyorum, ve haftada 2 saat kuran-ı kerim dersi görüyorum. Bu normal bir şey mi yoksa benim gibi imam hatip harici bir lisede okuyup kuran-ı kerim dersi gören var mı?
Okul secmeli ders olarak sectiyse gormen normal.Direkt konuya gireceğim. Sosyal bilimler lisesinde okuyorum, ve haftada 2 saat kuran-ı kerim dersi görüyorum. Bu normal bir şey mi yoksa benim gibi imam hatip harici bir lisede okuyup kuran-ı kerim dersi gören var mı?
Direkt konuya gireceğim. Sosyal bilimler lisesinde okuyorum, ve haftada 2 saat kuran-ı kerim dersi görüyorum. Bu normal bir şey mi yoksa benim gibi imam hatip harici bir lisede okuyup kuran-ı kerim dersi gören var mı?
Normal değil, din dersi ve kuran-ı kerim dersi görmek hiç normal değil.
Seçmeli ders olarak seçtiyse okulun normal.Direkt konuya gireceğim. Sosyal bilimler lisesinde okuyorum, ve haftada 2 saat kuran-ı kerim dersi görüyorum. Bu normal bir şey mi yoksa benim gibi imam hatip harici bir lisede okuyup kuran-ı kerim dersi gören var mı?
Bir Müslüman olarak ben de okullarda din derslerine karşıyım. Nitekim belli bir görüş üzerine öğretiyorlar ve bazı detaylarda yanlışlar var; dolayısı ile çocuk okulda farklı öğreniyor, evde farklı. Sınavlarda sırf yüksek puan alabilmek için "yanlış olduğunu bildiği bir şeyi" doğru seçenek gibi işaretlemek de oldukça abes bir durum.Normal değil, din dersi ve kuran-ı kerim dersi görmek hiç normal değil.
Üstüne üstlük çoğu insanın inanmadığı bir adamın hayatını zorunlu bir şekilde öğrenmek hiç normal değil.
Aslında bunları yazarken korkuyorum, ne bileyim belki kafamı keserler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.