İmam hatipe gidilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Araplarla iş yapıp parayı kırmaya ne demeli peki
Dil öğrenmesi yetenek işi, yatkınlık işi. Arapça'nın diğer dillerden en belirgin farkı alfabesinin farklı olması, yoksa aslında biz Türkçe'den dolayı kelime anlamada da çok daha avantajlıyız, senin dilindeki M ile başlayan kelimelerin %90'ı Arapça kökenli. Alfabe dışında baktığında aşırı bir olayı yok aslında, Fransızca ondan kat kat daha zorlu bir dil yapısına sahip.

Kardeş senin imam hatipte 6 ders varmış bizde 2 ders vardı hepsi aynı değil.
Diğer din derslerini de say bakalım kaç ders yapıyor minimum 4-6 ders yapar, o derslerde boş beleş dersler yerine gidip Matematik, Fizik, Biyoloji çalışabilirsin.

Diğer din derslerini de say bakalım kaç ders yapıyor minimum 4-6 ders yapar, o derslerde boş beleş dersler yerine gidip matematik, fizik, biyoloji çalışabilirsin.

İmam hatipe giden biri zaten dini eğitimlerin oldugunu kabul ederek gidiyor sen ne bekliyorsun imam hatipten.

İmam hatipe giden biri zaten dini eğitimlerin oldugunu kabul ederek gidiyor sen ne bekliyorsun imam hatipten.
Bu kadar ezici, diğer derslere çalışmayı engelleyecek dersler olduğunu bilmiyordum çünkü. Ayrıca dediğim gibi aile zoru ile gitmiştim. O zaman önyargılı davranmamam lazım diyerek bi bakayım dedim düşündüğümden daha da beterdi.

Onun için İngilizce bilmek yeterli, bir akrabam ticaret ile uğraşıyor Araplar ile İngilizce iletişim kurabilirsiniz.
Arapça iletişimi kur, anında içlerinden biri gibi davranıyorlar sana, tecrübeyle sabit

Uzun lafın kısası kötü okul programı yoktur, kötü okul ve kötü kadro vardır. %1'le bile alıp da birebir müdürünün bana gelme şuna şuna git dediği okul biliyorum, zamanında bana da dendi çünkü. @Ronn sana tavsiyem yargısız ve tarafsız bir şekilde puanınla ulaşım açısından gidebileceğin tüm okulların listesini çıkart, hepsini teker teker ayrıntılı araştır. Böyle daha ciddi düşündüğün en az 3 tanesine de ailenle doğrudan gidip birileriyle yüzyüze görüşün, konuşun. Saklı cevher okullar çok var böyle, araştırıp bulman lazım.

Bence senin gittiğin yer bayağı kötüymüş benim gittigim yerler o kadar sıkmadı dini konuda.

Gidilebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…