Yeager_san
Kilopat
O okul zaten ayrı bir saçma hocam. Çince bile Arapça gibi bir dilden çok daha iyidir.Arapça diye ayrı bir ders var mıdır bilmem ancak 2.dil dersi olarak Çince veya İngilizce veriyolarmış hocam.
O okul zaten ayrı bir saçma hocam. Çince bile Arapça gibi bir dilden çok daha iyidir.Arapça diye ayrı bir ders var mıdır bilmem ancak 2.dil dersi olarak Çince veya İngilizce veriyolarmış hocam.
Araplarla iş yapıp parayı kırmaya ne demeli pekiNormalde İngilizce veya Almanca en fazla iki veya üç ders falan olur. Ve İngilizce, Almanca, Fransızca gayet işe yarar dillerden ama Arapça öyle değil. Haftada 6 ders görüyorsun tüm sayısal derslere çalışmak için vakit kalmıyor. Aşırı zor bir dil asla adam gibi öğrenemezsin zaten. Ayrıca hiçbir işe yaramayacak bir dil. Suriye halkına karışıp ilahi söylemek gibi bir amacın yok ise hiçbir işine yaramaz.
Diğer din derslerini de say bakalım kaç ders yapıyor minimum 4-6 ders yapar, o derslerde boş beleş dersler yerine gidip Matematik, Fizik, Biyoloji çalışabilirsin.Kardeş senin imam hatipte 6 ders varmış bizde 2 ders vardı hepsi aynı değil.
Vardır, Arapça vermeyen İHL olduğunu zannetmiyorum.Arapça diye ayrı bir ders var mıdır bilmem ancak 2.dil dersi olarak Çince veya İngilizce veriyolarmış hocam.
Onun için İngilizce bilmek yeterli, bir akrabam ticaret ile uğraşıyor Araplar ile İngilizce iletişim kurabilirsiniz.Araplarla iş yapıp parayı kırmaya ne demeli peki![]()
Diğer din derslerini de say bakalım kaç ders yapıyor minimum 4-6 ders yapar, o derslerde boş beleş dersler yerine gidip matematik, fizik, biyoloji çalışabilirsin.
Bu kadar ezici, diğer derslere çalışmayı engelleyecek dersler olduğunu bilmiyordum çünkü. Ayrıca dediğim gibi aile zoru ile gitmiştim. O zaman önyargılı davranmamam lazım diyerek bi bakayım dedim düşündüğümden daha da beterdi.İmam hatipe giden biri zaten dini eğitimlerin oldugunu kabul ederek gidiyor sen ne bekliyorsun imam hatipten.
Arapça iletişimi kur, anında içlerinden biri gibi davranıyorlar sana, tecrübeyle sabitOnun için İngilizce bilmek yeterli, bir akrabam ticaret ile uğraşıyor Araplar ile İngilizce iletişim kurabilirsiniz.
Bu kadar ezici, diğer derslere çalışmayı engelleyecek dersler olduğunu bilmiyordum çünkü. Ayrıca dediğim gibi aile zoru ile gitmiştim. O zaman ön yargılı davranmamam lazım diyerek bir bakayım dedim düşündüğümden daha da beterdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.