metin2oynuyorum
Hectopat
- Makaleler
- 3
1 den 8e kadar demiDüz olana geçersen bu sefer din kültürü görmediğin için din kültürü derslerini vermen gerekiyor.
1 den 8e kadar demiDüz olana geçersen bu sefer din kültürü görmediğin için din kültürü derslerini vermen gerekiyor.
Evet.1 den 8e kadar demiişte o sorun oluyor ama imam hatip okumuş biri için onlar kolay geliyor bana
ilk başta dönemi düşük dersleri seçmek gerekiyor demi?
İlk başta zorunlu dersleri seçmelisin.ilk başta dönemi düşük dersleri seçmek gerekiyor demi?
düşükten büyüğe
tamam onu biliyorum ama dönemi en düşük zorunlu derslerden seçmek lazım demi önce?İlk başta zorunlu dersleri seçmelisin.
Evet.tamam onu biliyorum ama dönemi en düşük zorunlu derslerden seçmek lazım demi önce?
12. Sınıf imam hatipten geçiş yaptım benim geçtiğim dönem iki dönem dersleri de komple verilebiliyordu. Ama yüz yüze dersler iki döneme yayılıyordu. İmam hatip okursanız örgündekiler ile aynı gün mezun olursunuz. Ama düz lise olursa iki ay kadar erken mezun olunur. Ama geçen seneki gibi iki dönemi de komple verme şansı verirlerse ilk dönemden mezun olursunuz.Sen kaçıncı sınıfta geçtin imam hatip miydin normalde?
Ne kdr sürede mezun oldun
17 yaşından gün almış öğrenciler iki dönemi komple verebiliyor ve mezun olma dönem şartı 8ken 5 e indiğini biliyorum12. Sınıf imam hatipten geçiş yaptım benim geçtiğim dönem iki dönem dersleri de komple verilebiliyordu. Ama yüz yüze dersler iki döneme yayılıyordu. İmam hatip okursanız örgündekiler ile aynı gün mezun olursunuz. Ama düz lise olursa iki ay kadar erken mezun olunur. Ama geçen seneki gibi iki dönemi de komple verme şansı verirlerse ilk dönemden mezun olursunuz.
O konuyu tam bilmiyorum hocam o 5 dönem 18 yaş üstü içindi ama geçen sene 1 aralık 2004 öncesini 18 yaş saymışlardı. Ben de iki dönemi komple verebilmiştim.17 yaşından gün almış öğrenciler iki dönemi komple verebiliyor ve mezun olma dönem şartı 8ken 5 e indiğini biliyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.