İmamhatip ve meslek liseleri nasıl?

Hem okulların böyle İmam Hatip diye ayrılması saçma bence. Çünkü ben meslek lisesinde okuyup meslek edinmek istiyorum ama din dersi de görmek istiyorum belki? Değil mi?

Hem okulların böyle İmam Hatip diye ayrılması saçma bence. Çünkü ben meslek lisesinde okuyup meslek edinmek istiyorum ama din dersi de görmek istiyorum belki? Değil mi?

Meslek lisesinde din dersi görüyorsun zaten.

@Rexie, onu kast etmiş olmalı. Onun dışında ideolojileri tabii ki eğitim olarak verilir ancak dayatılmamalı. En basitinden haberlerde gördüm, öğrencileri sırf "A" partili diye öğretmeni onlardan puan kırmış.

@Yeniçocuk, estağfurullah kardeşim. Yanlışımız olabilir tabii ki. Oturur konuşuruz.

İlginç bir olay. Şahsiyet meselesi ama yine de okulun itibarını düşüren bir olay. Yazık etmiş.

@Rexie, üniversitelerde ve okullarda sırf bu tartışmalara o yüzden zaten girilmemeli. Siyasi partiye göre adam ayıran hoca var, yıl 2021. Hâlâ bunları yaşıyoruz.

Ülkede eğitim kalitesi şuna benzer; bimcell, teknocell, vestelcell, bilmemnecell hepsi telekoma bağlı çekim gücü aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…