Hoinchuhayn Decapat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 483 14 Aralık 2022 #21 Hakaret suçundan dolayı aldığı ceza normal değil mi ben mi yanılıyorum? Millet Twitter'da küfür yedim diye dava açıyor sürekli zaten.
Hakaret suçundan dolayı aldığı ceza normal değil mi ben mi yanılıyorum? Millet Twitter'da küfür yedim diye dava açıyor sürekli zaten.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.455 Makaleler 3 Çözümler 58 14 Aralık 2022 #22 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.164 Makaleler 3 Çözümler 194 14 Aralık 2022 #23 Hoinchuhayn dedi: Hakaret suçundan dolayı aldığı ceza normal değil mi ben mi yanılıyorum? Millet Twitter'da küfür yedim diye dava açıyor sürekli zaten. Genişletmek için tıkla... Ahmak demek suç mu sence?
Hoinchuhayn dedi: Hakaret suçundan dolayı aldığı ceza normal değil mi ben mi yanılıyorum? Millet Twitter'da küfür yedim diye dava açıyor sürekli zaten. Genişletmek için tıkla... Ahmak demek suç mu sence?
NoxyOfficial Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 560 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon R7 240 AMD Athlon 200GE A320M-S2H-CF 8 GB Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #24 start_system dedi: Çok yerinde bir karar. İBB'de pkk üyesi barındıran adama az bile. Genişletmek için tıkla... Hemen idamı getirip asalım malum parti dışında kalanları. Ne duruyorsunuz? Assanıza ya pkk barındırıyormuş.
start_system dedi: Çok yerinde bir karar. İBB'de pkk üyesi barındıran adama az bile. Genişletmek için tıkla... Hemen idamı getirip asalım malum parti dışında kalanları. Ne duruyorsunuz? Assanıza ya pkk barındırıyormuş.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 14 Aralık 2022 #25 Hoinchuhayn dedi: Hakaret suçundan dolayı aldığı ceza normal değil mi ben mi yanılıyorum? Millet Twitter'da küfür yedim diye dava açıyor sürekli zaten. Genişletmek için tıkla... Ahmak kelimesi için 2 yıl hapis yenir mi sence?
Hoinchuhayn dedi: Hakaret suçundan dolayı aldığı ceza normal değil mi ben mi yanılıyorum? Millet Twitter'da küfür yedim diye dava açıyor sürekli zaten. Genişletmek için tıkla... Ahmak kelimesi için 2 yıl hapis yenir mi sence?
4 463895 Kilopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3.506 Makaleler 7 Çözümler 35 Yer İstanbul 14 Aralık 2022 #26 start_system dedi: Gayet yerinde bir karar olmuştur. Burası muz cumhuriyeti değil. Kalkıp devletin YSK üyelerine hakaret etmek nedir? Genişletmek için tıkla... Söylediği sözler Süleyman Soylu'ya. Süleyman Soylu'ya demesinin sebebi de aynı kelimeyi kendisi üzerinde kullanması. start_system dedi: İBB'de PKK üyesi barındırması karşısında aldığı ceza az bile bence. Genişletmek için tıkla... Bu olayla ilgili bir sürü dava açıldı, ilgili kişilerin hepsi de beraat etti. Haberiniz olsun
start_system dedi: Gayet yerinde bir karar olmuştur. Burası muz cumhuriyeti değil. Kalkıp devletin YSK üyelerine hakaret etmek nedir? Genişletmek için tıkla... Söylediği sözler Süleyman Soylu'ya. Süleyman Soylu'ya demesinin sebebi de aynı kelimeyi kendisi üzerinde kullanması. start_system dedi: İBB'de PKK üyesi barındırması karşısında aldığı ceza az bile bence. Genişletmek için tıkla... Bu olayla ilgili bir sürü dava açıldı, ilgili kişilerin hepsi de beraat etti. Haberiniz olsun
HakanCT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 47 Yer Tarkov 14 Aralık 2022 #27 İktidarın hem muhalefete hem de halka söylediklerini sıralasak baya bir kişi hapis cezası almalı. Son düzenleme: 14 Aralık 2022
Phanzox Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 4.754 Makaleler 1 Çözümler 10 14 Aralık 2022 #28 Hoinchuhayn dedi: Hakaret suçundan dolayı aldığı ceza normal değil mi ben mi yanılıyorum? Millet Twitter'da küfür yedim diye dava açıyor sürekli zaten. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de birbirine saydırıp çıkışa kavgaya çağıran siyasetçiler var "ahmak" kelimesi ne kadar hakaret sayılır bilemem.
Hoinchuhayn dedi: Hakaret suçundan dolayı aldığı ceza normal değil mi ben mi yanılıyorum? Millet Twitter'da küfür yedim diye dava açıyor sürekli zaten. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de birbirine saydırıp çıkışa kavgaya çağıran siyasetçiler var "ahmak" kelimesi ne kadar hakaret sayılır bilemem.
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #29 emircanunlts dedi: Süleyman Soylu'ya ve ysk üyelerine hakaretten dolayı yargılanan imamoğlu'na, 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verildi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu karar Türkiye'de hukukun olmadığının kanıtıdır.
emircanunlts dedi: Süleyman Soylu'ya ve ysk üyelerine hakaretten dolayı yargılanan imamoğlu'na, 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verildi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu karar Türkiye'de hukukun olmadığının kanıtıdır.
Hoinchuhayn Decapat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 483 14 Aralık 2022 #30 ItsAllGoodman dedi: Ahmak demek suç mu sence? Genişletmek için tıkla... Ahmak hakaret suçuna giren bir kelime. Phanzox dedi: Türkiye'de birbirine saydırıp çıkışa kavgaya çağıran siyasetçiler var "ahmak" kelimesi ne kadar hakaret sayılır bilemem. Genişletmek için tıkla... O da doğru ama kanun bir şekilde uygulanmalı. Bana kalsa hakaretin suç olması bile doğru değil de neyse.
ItsAllGoodman dedi: Ahmak demek suç mu sence? Genişletmek için tıkla... Ahmak hakaret suçuna giren bir kelime. Phanzox dedi: Türkiye'de birbirine saydırıp çıkışa kavgaya çağıran siyasetçiler var "ahmak" kelimesi ne kadar hakaret sayılır bilemem. Genişletmek için tıkla... O da doğru ama kanun bir şekilde uygulanmalı. Bana kalsa hakaretin suç olması bile doğru değil de neyse.