- Makaleler
- 3
Ahmağa ahmak demek ne ara suç olmuşSöylediği sözler Süleyman Soylu'ya. Süleyman Soylu'ya demesinin sebebi de aynı kelimeyi kendisi üzerinde kullanması.
Bu olayla ilgili bir sürü dava açıldı, ilgili kişilerin hepsi de beraat etti. Haberiniz olsun![]()
Tamam, ahmaksın o zaman. Ceza suça uygun olmak zorundadır. Hukukun temel kanunlarından.
Ahmak küfür mü peki? Aç da bak sözlüğe.Ben küfrü takan biri değilim de demek ki birileri takıyor.
Ahmak küfür mü peki? Aç da bak sözlüğe.
| ahmağa yüz, abdala söz vermeye gelmez |
Çözüm süreci adı altında ihanet sürecini yürüten kimdi? Hiçbir siyasi oluşum bile isteye PKK'lı adamı belediyenin içine sokmaz. Birileri onları sokar, bu da direkt olarak İmamoğlu'nu bağlamaz. Hatta komplo teorisi yürüteceksek bazı kişiler kasten bu isimleri İBB'ye sokup algı operasyonu yapmayı amaçlamış da olabilir. Bi' vatansever siz değilsiniz. Hatta siz hiç vatansever değilsiniz. Öyle olsaydınız ülkeye milyonlarca ne olduğu belirsiz adamı doldurmazdınız. Mülteci problemi PKK'dan daha büyük bir sorun.Çok yerinde bir karar. İBB'de PKK üyesi barındıran adama az bile.
Hakaret tanımı nedir? "AKP kötü siyaset yapıyor, Recep Tayyip Erdoğan'ı beğenmiyorum" demek de birilerine göre hakaret. Ayrıca diyelim İmamoğlu'nun söyledikleri hakaret olsun, yine de 2 yıl 7 ay ceza alması ve siyaset yasağı alması mı gerekiyor? Tazminat davası açarsın ve işi çözersin. Hakaret davalarında bu olur. Gaspçı adamlar ifade verip elini kolunu sallayarak çıkıyor veya 3-5 ay yatıyor ama iş siyasi hakarete gelince olayı buraya getiriyorlar. Ayrıca iktidar partisinin hem muhalefete, hem de halka ettiği hakaretler daha fazla ama onlara dava açamıyorsun, açsan da sonuç çıkmıyor.Hakaret suçundan dolayı aldığı ceza normal değil mi ben mi yanılıyorum? Millet Twitter'da küfür yedim diye dava açıyor sürekli zaten.
Yunanistan'da olana halk TV bakıyor herhalde.Anadolu'nun köylerine A Haber bakıyor sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.