XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 14 Aralık 2022 #31 Şimdi hapise mi girecek İmamoğlu?
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.462 Makaleler 3 Çözümler 58 14 Aralık 2022 #32 XEfe.Bey dedi: Şimdi hapise mi girecek İmamoğlu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Üst mahkemeye gidecek, eğer üst mahkeme de onaylarsa hapise girecek ve siyasi yasak alacak. Şu an görevine devam edecek.
XEfe.Bey dedi: Şimdi hapise mi girecek İmamoğlu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Üst mahkemeye gidecek, eğer üst mahkeme de onaylarsa hapise girecek ve siyasi yasak alacak. Şu an görevine devam edecek.
Hoinchuhayn Decapat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 483 14 Aralık 2022 #33 plxaxd dedi: Ahmak kelimesi için 2 yıl hapis yenir mi sence? Genişletmek için tıkla... Kamu görevlisine hakaretten ağırlaştırıcı nitelikler vardır belki.
plxaxd dedi: Ahmak kelimesi için 2 yıl hapis yenir mi sence? Genişletmek için tıkla... Kamu görevlisine hakaretten ağırlaştırıcı nitelikler vardır belki.
NoxyOfficial Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 560 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon R7 240 AMD Athlon 200GE A320M-S2H-CF 8 GB Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #34 Hoinchuhayn dedi: Kamu görevlisine hakaretten ağırlaştırıcı nitelikler vardır belki. Genişletmek için tıkla... Öyle olsa iktidarda adam kalmaz.
Hoinchuhayn dedi: Kamu görevlisine hakaretten ağırlaştırıcı nitelikler vardır belki. Genişletmek için tıkla... Öyle olsa iktidarda adam kalmaz.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.462 Makaleler 3 Çözümler 58 14 Aralık 2022 #35 Hoinchuhayn dedi: Kamu görevlisine hakaretten ağırlaştırıcı nitelikler vardır belki. Genişletmek için tıkla... Süleyman Soylu'da, İmamoğlu'na "ahmak" kelimesini kullandı fakat ceza almadı. Sana adaletli geliyor mu bu?
Hoinchuhayn dedi: Kamu görevlisine hakaretten ağırlaştırıcı nitelikler vardır belki. Genişletmek için tıkla... Süleyman Soylu'da, İmamoğlu'na "ahmak" kelimesini kullandı fakat ceza almadı. Sana adaletli geliyor mu bu?
Hoinchuhayn Decapat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 483 14 Aralık 2022 #36 NoxyOfficial dedi: Öyle olsa iktidarda adam kalmaz. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 14 Aralık 2022 #37 Hoinchuhayn dedi: Kamu görevlisine hakaretten ağırlaştırıcı nitelikler vardır belki. Genişletmek için tıkla... Hadi diyelim öyle olsun bu baştaki partinin muhalefete ve halka ettiği laflara neden bir şey denmedi?
Hoinchuhayn dedi: Kamu görevlisine hakaretten ağırlaştırıcı nitelikler vardır belki. Genişletmek için tıkla... Hadi diyelim öyle olsun bu baştaki partinin muhalefete ve halka ettiği laflara neden bir şey denmedi?
Hoinchuhayn Decapat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 483 14 Aralık 2022 #38 emircanunlts dedi: Süleyman Soylu'da, imamoğlu'na "ahmak" kelimesini kullandı fakat ceza almadı. Sana adaletli geliyor mu bu? Genişletmek için tıkla... Ben AKP'yi savunmuyorum ama başka bir suç mevcut bir suçu meşru kılmaz. Ama benim şahsi fikrimce hakaretin bu devirde suç olması çok komik. plxaxd dedi: Hadi diyelim öyle olsun bu baştaki partinin muhalefete ve halka ettiği laflara neden bir şey denmedi? Genişletmek için tıkla... Haklısın diyebiliyorum daha fazlasını desem içeri postalanma ihtimalim yüksek.
emircanunlts dedi: Süleyman Soylu'da, imamoğlu'na "ahmak" kelimesini kullandı fakat ceza almadı. Sana adaletli geliyor mu bu? Genişletmek için tıkla... Ben AKP'yi savunmuyorum ama başka bir suç mevcut bir suçu meşru kılmaz. Ama benim şahsi fikrimce hakaretin bu devirde suç olması çok komik. plxaxd dedi: Hadi diyelim öyle olsun bu baştaki partinin muhalefete ve halka ettiği laflara neden bir şey denmedi? Genişletmek için tıkla... Haklısın diyebiliyorum daha fazlasını desem içeri postalanma ihtimalim yüksek.
demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.147 Makaleler 1 Çözümler 19 14 Aralık 2022 #39 start_system dedi: Gayet yerinde bir karar olmuştur. Burası muz cumhuriyeti değil. Kalkıp devletin ysk üyelerine hakaret etmek nedir? Söylediği yalanları, Avrupa'ya gidip ülkemizi yermesi, İBB'de pkk üyesi barındırması karşısında aldığı ceza az bile bence. Genişletmek için tıkla... Anadolu'nun köylerine A Haber bakıyor sanırım.
start_system dedi: Gayet yerinde bir karar olmuştur. Burası muz cumhuriyeti değil. Kalkıp devletin ysk üyelerine hakaret etmek nedir? Söylediği yalanları, Avrupa'ya gidip ülkemizi yermesi, İBB'de pkk üyesi barındırması karşısında aldığı ceza az bile bence. Genişletmek için tıkla... Anadolu'nun köylerine A Haber bakıyor sanırım.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.168 Makaleler 3 Çözümler 194 14 Aralık 2022 #40 Hoinchuhayn dedi: Ahmak hakaret suçuna giren bir kelime. Genişletmek için tıkla... Tamam, ahmaksın o zaman. Ceza suça uygun olmak zorundadır. Hukukun temel kanunlarından.
Hoinchuhayn dedi: Ahmak hakaret suçuna giren bir kelime. Genişletmek için tıkla... Tamam, ahmaksın o zaman. Ceza suça uygun olmak zorundadır. Hukukun temel kanunlarından.