İmana gelebilir miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İslama göre nurdur. Yeni adıyla ışık. Bkz. nur suresi.

İlginçtir ki, şeytanın adlarından biri de Lucifer'dir. Yeni adıyla ışık getiren.

Önceki mesajları okumadım, gelebilirsin ve gelmelisin diyen birçok arkadaş olmuştur. Ben de size gelmemelisiniz diyorum. İnanç ve duygular sizin, siz karar verin. Şayet açıklama isterseniz, gayet güzel yapabilirim :)

Kuranı Kerimi okuyup Müslüman olan birçok katolik bilim adamından tut da nice gelmiş geçmiş insanlar var. Sende bir Kuran al ve baştan sona sakin kafa ile oku. Zaten inansan eli boş gitmemiş oluyorsun inanmazsan zaten çuvallamışsın. Ama bu şu gerçeği de değiştirmez. Allah kalplerde saklanan gizliği debilir açığıda. Bİr Matematik profesörü vardı müslüman olan özellikle Duha süresini okuduğumda 20 dk. Ağlamıştım diyordu.

İslama göre nurdur. Yeni adıyla ışık. Bkz. nur suresi.

İlginçtir ki, şeytanın adlarından biri de Lucifer'dir. Yeni adıyla ışık getiren.
Kur'an'a göre insan da topraktır. Aynı kapıya çıkan şeyler. Allah'ın bir formu olup olmadığını bilemeyiz. Neye benzediğini de...

Burada ateist çok onunda bilgisini vereyim. Bence kendinde ara. Kendine sor soruları.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Asım Demir Hemen hemen herkesin sorularına cevap olacak nitelikte. Vaktiniz varsa izleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
@Asım Demir Hemen hemen herkesin sorularına cevap olacak nitelikte. Vaktiniz varsa izleyin.

Herkes kendi hür iradesi ile tercihini yönlendirir. Benim başkasının fikrine neden ihtiyacım olsun?
Profil fotoğrafınızdaki kavramı benimseyin, beyninizi kullanın. Başkasınınkini kiralamayın.
Deist olduğumu da söylemedim halbuki :)

Sadece tarihi araştırarak bir kaç fikre sahip olabilirsiniz. Hristiyanlar ile ilgili ayetler var aynı şekilde yahudiler ile ilgilide. Şuan diğer dine mensup insanların yaptığı davranışları ve bozulmuş/kolaylaştırılmış/değiştirilmiş olduğu halde bazı şeyler yapılamıyor. Mesela papazlara deniliyormuş ki Müslümanların cemaat ile kıldıkları namazı ve Hac/Umre ibadetlerinin videolarını açmayınız. Bu ne kadar doğru tartışılır fakat bunun üzerine zaten düşünüldüğünde gerçekten de bu bir sevgi veya adını nasıl koyarsanız o. Bakın çok değişik bir olay var ilginizi çekeceğini düşünüyorum. Yahudiler gargat ağacı dikiyorlarmış, bu bir hadis-i şerif.

İnsanları ateist (kafir) olmakla itham etmeyin.

Kal"b"lerin içini bilen El İlah'tır. Yeni adıyla Allah.

Not: Lütfen yazım hatası cezası kesmeyin. "B"yi özellikle öyle yazdım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı