IMDCSC.EXE nedir?

• Konuyu başlatan mtech
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 295

mtech

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, görev yöneticisinde başlangıç kısmında ımdcsc adlı bir dosyami ne öyle bir şey buldum bu nedir virüs mü? En son Python çalıştirdim galiba RAT yemiş olabilirim internetten indirmiştim:D Ama ama sızın goruslerinizide alayim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, görev yöneticisinde başlangıç kısmında ımdcsc adlı bir dosyami ne öyle bir şey buldum bu nedir virüs mü? En son Python çalıştirdim galiba RAT yemiş olabilirim internetten indirmiştim:D Ama ama sızın goruslerinizide alayim.
dosya konumuna tıkla klasör Windows ve System 32 'nin dosyalarıysa sıkıntı büyük ihtimalle yoktur. Ama yanında Kaspersky, MalwareBytes ile tarama yapmanızı isteyeceğim. Taramalarda temiz çıkarsa sıkıntı yoktur. Taramadan sonra kullanırken denetleyin. Anormallik bir şey yaşar veya görürseniz format atacaksınız.

dosya konumuna tıkla klasör Windows ve System 32 'nin dosyalarıysa sıkıntı büyük ihtimalle yoktur. Ama yanında Kaspersky, MalwareBytes ile tarama yapmanızı isteyeceğim. Taramalarda temiz çıkarsa sıkıntı yoktur. Taramadan sonra kullanırken denetleyin. Anormallik bir şey yaşar veya görürseniz format atacaksınız.
Dosya konumu yok diyorum

Sağ tıklayınca dosya konumunu göster yazmıyor mu?
Yazıyor ama tiklanmiyor

Dosya konumu yok diyorum

Yazıyor ama tiklanmiyor

1. Görev çubuğundan Dosya Gezgini'ni açın.
  2. Görünüm'ü seçin. Seçenekler'e gidin ve klasörü ve arama seçeneklerini değiştir'i seçin.
  3. Görünüm sekmesini seçin. Gelişmiş ayarlarda, gizli dosyaları, klasörleri ve sürücüleri göster'i seçin.
  4. Tamam'ı seçin. Artık tüm gizli dosya ve klasörler görülür.
Bu adımları uygulayıp dosya konumuna gitmeye çalışır mısınız?

(Eğer yine olmazsa direkt Kaspersky ve Malwarebytes ile güvenli modda tam tarama gerçekleştirin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı