IMEI attıktan sonra telefon rootlu mu kalıyor?

• Konuyu başlatan BrkOz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 41.526
Devrenin yanmış olma ihtimali çok düşük. Eğer TWRP'den wipe yaparken tüm seçenekleri işaretlediyseniz telefona bilgisayar üzerinden tekrar kurulum yapılması gerekir ve zahmetli bir iştir.Eğer telefoncunun verdiği fiyatı çok görürseniz internette nasıl Stock ROM ve GAPPS kurulacağını gösteren videolar var ordan bakabilirsiniz. Bizzat tabletime yaptığım için biliyorum.
kaçak maçak işlerie giren aklıma tüküreyim. 150 lira verdik telefonu açıp bir şeyler yapmışlar gerek de yoktu eminim ama düştük ellerine acil lazımdı. okuyan arkadaş varsa kaçak maçak almasın taksitle girsin orjinal garantili alsın.

Hocam ben bu teamwin mi ne o olaydan sistemi komple sıfırladım. Telefon açılmadı ve şimdi benden ücret istıyorlar. Devre yanmış falan diyorlar. Böyle bir şey mümkün mü?

Hocam siz büyük ihtimalle telefonu brick ettiniz. Soft brick ise siz de çözebilirsiniz eğer hard brick ise anakart değişimi gerekebilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı