Değil zaten ama 1 yıl önce 100 küsür lira olan kayıt ettirmeyi 1800 lira yapmak da pek yasal değil. 30-40 TL'ye tuşlu bir telefonun imei'sini kopyalattırmak daha mantıklı.
Değil zaten ama 1 yıl önce 100 küsür lira olan kayıt ettirmeyi 1800 lira yapmak da pek yasal değil. 30-40 TL'ye tuşlu bir telefonun imei'sini kopyalattırmak daha mantıklı.
Dostlar herhangi bir yasa dışı işlem yapmayacağım. Şuan ki telefonuma aşağıdaki resimde gördüğünüz işlemi uygulayıp satmayı düşünüyorum. Bu işlem sonrasında boşa çıkan pasaportuma yeniden kayıt yapabilir miyim bunu merak ediyorum. Eğer yapabileceksem ücret ödeyecek miyim? @Crazys@Hüseyin42 @[T]ortue @mustafaylmz@G8341@dogant
Dostlar herhangi bir yasa dışı işlem yapmayacağım. Şuan ki telefonuma aşağıdaki resimde gördüğünüz işlemi uygulayıp satmayı düşünüyorum. Bu işlem sonrasında boşa çıkan pasaportuma yeniden kayıt yapabilir miyim bunu merak ediyorum. Eğer yapabileceksem ücret ödeyecek miyim? Eki Görüntüle 511383 @Crazys@Hüseyin42 @[T]ortue @mustafaylmz@G8341@dogant
Dediğim gibi telefonu satsanız bile o pasaporta 3 yıl içerisinde kayıt yaptıramazsınız. Pasaport sahibinin adına kayıtlı SIM kartı ile kullanılacak artık kayıt yapılan telefonlar 3 yıl boyunca.
Başka birinin pasaportuna kayıt yaptırabilirsiniz ama bu sefer de onun adına bir SIM kart almanız gerekiyor.