IMEI kayıt dışı mesajı

Modlar noktalama hatası ile küfüre aynı sürelik ban atıyorlar. Buradaki adalet değişik işliyor. :D

Ben 2020 sürümünü yeterli buldum ama arkadaşım da 18 önerdi.

Evet ve sana tavsiyem ROM dosyası içindeki flashandlock.bat dosyasını silmen.

Siz eğer 30 gün önce herhangi IMEI ile ilgili bir işlem yapmadıysanız IMEI'niz kopyalanmış olabilir. Ama kimse IMEI kopyalamaz çünkü çift taraflı IMEI kopyaya düşer ve kullanılamaz duruma gelir. Tamircilerde yaşanmış durumlar bunlar.

Xiaomi'lere IMEI'i kaçak yoldan atmak çok kolay. Bir kaç yabancı ve türkçe forum okuyarak evde kendiniz PC ile yapabilirsiniz ama yine bu konuda olduğu gibi daha da berbat hale getirebilirsiniz. Bir kaç tamirci dolaşıp fiyat alın.
samsung s23 ultra ya nsl atılıyor bilginiz var mı? özelden yazamadım size?

Özelden bu forumda yazılmıyor hocam. Onlara server kayıt yapıyorlar. 100 dolar civarına atıyorlar. İnternette bunu yapan bir çok firma var.
Teşekkur ederim cevabin icin. Ben bu işlemi basamak basamak öğrenerek kendim yapmak istiyorum. Neticede hic tanimadigin kişilere bu imeileri yaz diyorsun. Ne anladim ben bu işten değil mi ?

Teşekkur ederim cevabin icin. Ben bu işlemi basamak basamak öğrenerek kendim yapmak istiyorum. Neticede hic tanimadigin kişilere bu imeileri yaz diyorsun. Ne anladim ben bu işten değil mi ?
Öyle olmuyor işte. Bunun için geliştirilmiş programlar var. O programlar dolar cinsinden yıllık olarak çok absürt fiyatlara satılıyor. Adamlar o programları alıp millete IMEI atıyorlar. Telefonu alıp evde atmaya çalışırsan telefonu hortlatırsın. 5-6 yıllık cihazdan değil en güncel cihazdan bahsediyoruz. Siz evde kendi başınıza atamazsınız. Onlar bir PC ve telefon ile uzaktan bağlantı yaparak aşama aşama size anlatıyor siz yapıyorsunuz. Ben yapın veya yapmayın demiyorum ama evde kendi başınıza atamazsınız. IMEI box kullanıyor onlar. Özel aletleri var. Chimera'yı araştırın fiyatlarına bakın hocam ne demek istediğimi anlarsınız.

120 Euro'ya satılıyor dediğim program. İsterseniz evde kendiniz deneyin :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı