IMEI kayıt dışı mesajı

Aslında çok basit. Edl kablo, Chimeratool, usb redirection vb programlar var. Nsl başlayip nsl bitireceğimi bilmiyorum. Kimse de söylemiyor sırrını

Aslında çok basit. Edl kablo, Chimeratool, usb redirection vb programlar var. Nsl başlayip nsl bitireceğimi bilmiyorum. Kimse de söylemiyor sırrını
Saydıkların sanki çok ucuzmuş gibi anlatıyorsun. Bilgisiz olduğun ne kadar belli. Chimera başlı başına 3500 lira falan. Programın arayüzü aslında gayet sade ve açık. Komplike bir yapısı yok. Kullanımı kolay. Sadece program pahalı. Sadece Samsung cihazlar için olan lisans 70 euro. 2200 lira falan yapıyor. Alıp evde kendin uğraşarak hem parandan hem de cihazından olmak istiyorsan ne âlâ. En küçük hatanızda knox sayacı işleyecek

Evet, maalesef bu konularda hiç bilgim yok ama merakım var. Yalnız hala çok kolay olduğunu düşünüyorum. 15 yıl önce dreambox kutularina image, buckup yazilim atardim, biss şifreleme girerdik. Bu arada chimera ya mail attim bu konuda gelen cevapta S23 ultrada IMEI repair desteği yokmuş. Ucuz bir şey olsa deneme yanilma yoluyla cözerim ben bu işi de. Dediğin gibi telefondan olmak ta var.

Hocam bir sürü programlar var böyle. Sadece Chimera yok ama yani merağınız varsa box alıp işi çözebilirsiniz. Bende yurt dışı S21FE var kaydettirmeden kullanıyorum. Zaten yılın 12 ayı açık.

Hocam o olay bayağı önceydi şu an ReonOS V3 var.

Memnun musun oeki bende memeuı ve onun arasında kaldım.
MIUI 12.5.15 mi gerekli kurulum için yoksa MIUI 14'ten geçilir mi?

Memnun musun oeki bende memeuı ve onun arasında kaldım.
MIUI 12.5.15 mi gerekli kurulum için yoksa MIUI 14'ten geçilir mi?

Yani hocam memeui ile neredeyse aynı, kurulumunda aynı. Fastboot ROM olduğu için herhangi bir ROM üzerine kurulabilir büyük ihtimal.

Yani hocam memeui ile neredeyse aynı, kurulumunda aynı. Fastboot ROM olduğu için herhangi bir ROM üzerine kurulabilir büyük ihtimal.

Hocam ama reno OS TWRP ile kurulmuyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…