IMEI kayıt ücreti 20 bin TL oldu!

Artık Iphone alınmaz. 20bine de S22 alırım o paraya fıstık gibi de olur. Iphone 11'i tokatlar. Iphone 13 ayarındaki telefon 18bin TL. Bu yaşananlardan sonra S serisine geçişler artacak bence.

2732₺ aralıktaki fiyattı, şu an 6092₺ civarı bir ücret. O fiyat 20.000₺'ye çıktı.

Bu ne zaman yürürlüğe girecek? Yani uygulamaya ya da girdi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ne zaman yürürlüğe girecek? Yani uygulamaya ya da girdi mi?
Resmi Gazete'de yayımlandı, 8 Temmuz 00:00'da yürürlüğe girecek Yani 6000₺'den kayıt ettirmek için son gün bugün.

Artık iPhone alınmaz. 20bine de S22 alırım o paraya fıstık gibi de olur. iPhone 11'i tokatlar. iPhone 13 ayarındaki telefon 18bin TL. Bu yaşananlardan sonra s serisine geçişler artacak bence.

Devir böyle işliyor zaten dostum. Herkes senin gibi düşünüp Android'e yöneliyor. IPhone'u olan havalı gözüküyor. Herkes senin gibi düşünüp parasını koruyup Clio'ya renoya biniyor BMW'si olan havalı gözüküyor. Bu işler böyle dolar 3 liraykende bu devirde bilgisayar toplanmaz deniliyordu.

Örnekleme iyi olmamış. Ben S serisini çok kaliteli buluyorum

Artık Iphone alınmaz. 20bine de S22 alırım o paraya fıstık gibi de olur. Iphone 11'i tokatlar. Iphone 13 ayarındaki telefon 18bin TL. Bu yaşananlardan sonra S serisine geçişler artacak bence.

Fakir avuntusu biraz. Konuyu Apple ve diğerleri kısmına çekmek istemiyorum lakin ikisini de uzun yıllar kullandım Android bir işletim sistemi olarak o takozluğu hiç üzerinden atamıyor.

Cihaz ve donanımlara lafım yok da, işletim sistemi işte. Sevemedim bir türlü. Vergiler uçuk olmasa kullanmazdım ne yalan söyleyeyim.

Garanti Android'le giriş seviyesi cihazlar kullanmışsındır. S23 kullanıyorum cihaz yağ gibi akıyor. iPhone 7'yi 4 sene kadar kullanıp geçiş yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…