IMEI kayıt ücreti Android telefonlar için de arttı mı?

Peki o halde şimdi 2.700 verip kayıt yaptırırsak rahat bir şekilde sınırsız kullanabiliriz? Telefoncular süresiz IMEI ve ömür boyu kullanım gibi bir şeyler deyip öyle atıyoruz diyor onlar partal o zaman :D Ama şu anda atıyorlar hani o paraları vermeden yine atarlar herhalde.

İleride çakma IMEI'ler için sıkı denetim gelmesi bekleniyor. O zaman telefon kapanabilir. Orijinal IMEI kayıt ettirmek daha iyi olacaktır.

İleride çakma IMEI'ler için sıkı denetim gelmesi bekleniyor. O zaman telefon kapanabilir. Orijinal IMEI kayıt ettirmek daha iyi olacaktır.

Sorunsuz kullanmak istiyorsam mecbur 2.700 daha vereceğim anlaşılan. Peki bunu mesela zaten IMEI'li geliyor diyorlar. Bu IMEI ile gelen telefona 2.700₺ verip kayıt yaptırsam sorun olmaz değil mi? Mesela böyle IMEI'li kullandım diyelim ocak olmadan kayıt yaptırabilir miyim üstüne?

Sorunsuz kullanmak istiyorsam mecbur 2.700 daha vereceğim anlaşılan. Peki bunu mesela zaten IMEI'li geliyor diyorlar. Bu IMEI ile gelen telefona 2.700₺ verip kayıt yaptırsam sorun olmaz değil mi? Mesela böyle IMEI'li kullandım diyelim ocak olmadan kayıt yaptırabilir miyim üstüne?

IMEI'si olan telefona tekrar IMEI atılır mı bilemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı