Abi böyle olmaz iyice zorlaştırın. Şunu 100k yapın millet dumanla haberleşsin, parası da cebinde kalsın. Gerçi o paranın cebinde kalacağının da garantisi yok.
İşim gereği satış-pazarlama için Instagram kullanmam gerek. Depremden önce telefonumu garantiye vermiştim. 5 ay oldu, MediaMarkt'ı aramaktan bıktım artık. 5 aydır kaç kere aradıysam, durumun aciliyetini bir üst birimlere aktırdım, deyip duruyorlar. Bir üst birime aktar aktar zirveye ulaşamadılar bir türlü. Onların keyfini bekleyeceğime ucuz yollu kamerası iş görecek bir telefona bakayım dedim. Onlarda 8500 Lira civarında. Zaten para sıkıntısı var, onu biriktirene kadar o 8500'de 10000 üzerine çıkar her halde. En sonunda yurtdışındaki bir tanıdıktan rica ettik. Şöyle 4-5 Bin'lik bir telefon gönderecekti hediye olarak. Bende 8500 lira burada telefona para vereceğime 6 Bin TL'ye onu işlettirir, işimize gücümüze bakarız diyordum. Şimdi o adam bana hediye gönderecek ben hediyeyi kullanabilmek için hediyenin 4 katı kadar para ödeyeceğim. O kadar paran olsa yurtdışından mı getirtirim zaten. Gerçekten çok mantıklı bir sistem. Kullanmayalım ya telefon bizim neyimize. Dumanla haberleşelim desem odun kömüre de para yetmez. En güzeli güvercin.