IMEI Kayıtlı Değil Hatası

SIM kart çalışır fakat yarın bir gün BTK'dan bununla alakalı sms alabilirsiniz. Kullandığınız ürünün IMEI'si kayıtlı olmadığı için 30 gün sonra telefon kapatılacaktır diye. Aldığınız telefonu gidip iade etmenizi veya geri vermenizi tavsiye ederim.
 
Yani kaçak telefon. IMEI attırma var fakat illegal. Eski telefonların IMEI'lerini başka telefonlara atabilirsiniz fakat önermem. Gidin satıcıyla konuşun. O telefon kapanabilir ve açılması da pek kolay olmaz.

Eski telefonların IMEI'lerini attırmayı düşünüyorum telefonu çok uyguna aldığım içinde iade etmek istemiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı