Ağ'da kayıtlı değil hatası

• Konuyu başlatan Silinen üye 185173
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 5.673
S

Silinen üye 185173

Ziyaretçi
Selamlar, yazılım attım ve telefon şu an arama yapamıyor. SIM tanıyor kullandığım servisi fakat *101# yapıp numaramı sorguluyorum, ağda kayıtlı değil diyor. Arama alamıyorum veya arayamıyorum. Önceden kullandığım yazılımı attım yine böyle bir problem söz konusu ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Video'da yüklenen dosya benim kurduğum Custom ROM. Fakat linkte verilen dosya farklı dosya.

Videoda kurulan;
1573086571117.png

Linkte verilen;
1573086598193.png

MD5 Dosyayı doğrulaması içindir. Sonuna md5 eklerseniz yine dosyayı doğrular.
Anlamadım. Dosyayı kurdum fakat hala SIM kartın özelliklerini yapamıyor. SIM'i tanıyor mesela Turk Telekom yazıyor ama internete falan girmiyor. 3G yazıyordu az önce ama şu an o da yok. (Yükledikten sonra teli formatlamadım.)

CROM Service Adlı bir APK bahsediyor yükleyip çalıştırmayı denediniz mi? Birde ODIN Flashlarken her seferinde Factory Reset işaretlediğinize emin olun. Tüm verileri silsin yani. Sorun hala devam ederse diğer yazılımı deneyin.

IMEI bakmaya çalıştığınızda NULL mu çıkıyor hala? NULL çıkıyorsa ikinci bir yazılım attım üst mesajlarda. Diğer Yazılım olarak linkledim. Youtube kaynağıda var. Ona bir bakın.
İndiriyorum sabah deneyeceğim. 3 saat sonra sınavım var biraz uyuyayım. Teşekkürler. (Sabah 7.20 gibi yazarım.)
IMEI bakmaya çalıştığınızda NULL mu çıkıyor hala? NULL çıkıyorsa ikinci bir yazılım attım üst mesajlarda. Diğer Yazılım olarak linkledim. Youtube kaynağıda var. Ona bir bakın.
Kurmadı. Hata verdi.
1573100749170.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Silinen üye 185173, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı