IMEI numarası başka cihaza kopyalanmış

benim mi bilgim yok. Firma alıp IMEI değiştirmez dostum. Ha telefoncu ise değiştirir. Ama yasal değildir.

Hepsiburada değiştirmez zaten. Telefon samsungsa Samsung'a gönderir onlar değiştirir. IMEI kayıt işlemi Samsung'un elinde olan bir şey zaten.
Sever kayıt yöntemi de Samsung'un elinde olan bir şey. Samsung istediği gibi IMEI değiştirebilir. IMEI klona düştüğü için de değiştirmek zorundadır.
 
Dostum uzun zamandır biliyoruz bunları. Biz bu işe geçen pazartesi başlamadık.

Samsung uğraşır zaten. göndersin arkadaş.
 

Dosya Ekleri

  • IMEII.PNG
    40,4 KB · Görüntüleme: 10
Biz bu işe geçen pazartesi başlamadık.

Ben böyle bir tabirde bulunmadım öncelikle sakin olun. Devletimizin ne kadar ilgili olduğu ortada. En iyi yöntem server kaydı veya yazılımsal kayıt yöntemi ile kayıt edip hayatına devam etmek.
Telefonun iki imeisinin de aynı anda klona düşmesi olanaksız. Muhtemelen 1 IMEI sağlam duruyordur.
 
Klonlayan arkadaş bu işlerden anlıyorsa 2. IMEI' de klonlayabilir. Çünkü seri numaraları birbirini takip ediyor. IMEI değişikliği yapılmayacaktır. Arkadaş BTK'ya başvurup fatura sahibi adına açabilecektir. Başka çözümü yoktur yasal olarak.
 

Hepsiburada'yla gorustum telefonu ıade ıstedıler telefonu ıade etmeyı dusunuyorum


Telefonum Xiaomi fakat ben bunu yurt içi garantili aldım iade edeceğiö

IMEI değişiklik işlemi yapılmaz. Klonlu olan IMEI'yi fatura sahibi adına olan SIM kartı ile kullanabilirsiniz. Ayrıca cihaz çift SIM mi?

Cihazı ne zaman aldınız? İade edebiliyorsanız edin.

Cihaz çift simli ama iade edeceğim hem daha güvenli hem de sııfr bir telefon alacagım farklı bir marka


Evet 2. SIM girişindeki IMEI sağlam duruyor bana bugün aradılar iade talep ettıler yanı para degılde aynı telefondan mı yollayacaklar
 

Eğer iade dedilerse para iade edilir. Değişim deselerdi değişirlerdi telefonu. İade ettikten sonra iletişime geçerler muhtemelen sizinle.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…