IMEI numarası başka cihaza kopyalanmış

• Konuyu başlatan mrkutuk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 227
:) benim mi bilgim yok. Firma alıp IMEI değiştirmez dostum. Ha telefoncu ise değiştirir. Ama yasal değildir.

Hepsiburada değiştirmez zaten. Telefon samsungsa Samsung'a gönderir onlar değiştirir. IMEI kayıt işlemi Samsung'un elinde olan bir şey zaten.
Sever kayıt yöntemi de Samsung'un elinde olan bir şey. Samsung istediği gibi IMEI değiştirebilir. IMEI klona düştüğü için de değiştirmek zorundadır.

Dostum uzun zamandır biliyoruz bunları. Biz bu işe geçen pazartesi başlamadık.

Hepsiburada değiştirmez zaten. Telefon samsungsa Samsung'a gönderir onlar değiştirir. IMEI kayıt işlemi Samsung'un elinde olan bir şey zaten.
Sever kayıt yöntemi de Samsung'un elinde olan bir şey. Samsung istediği gibi IMEI değiştirebilir. IMEI klona düştüğü için de değiştirmek zorundadır.
Samsung uğraşır zaten. göndersin arkadaş.

Dosya Ekleri

• IMEII.PNG
    IMEII.PNG
    40,4 KB · Görüntüleme: 10
Biz bu işe geçen pazartesi başlamadık.

Ben böyle bir tabirde bulunmadım öncelikle sakin olun. Devletimizin ne kadar ilgili olduğu ortada. En iyi yöntem server kaydı veya yazılımsal kayıt yöntemi ile kayıt edip hayatına devam etmek.
Telefonun iki imeisinin de aynı anda klona düşmesi olanaksız. Muhtemelen 1 IMEI sağlam duruyordur.

Ben böyle bir tabirde bulunmadım öncelikle sakin olun. Devletimizin ne kadar ilgili olduğu ortada. En iyi yöntem server kaydı veya yazılımsal kayıt yöntemi ile kayıt edip hayatına devam etmek.
Telefonun iki imeisinin de aynı anda klona düşmesi olanaksız. Muhtemelen 1 IMEI sağlam duruyordur.
Klonlayan arkadaş bu işlerden anlıyorsa 2. IMEI' de klonlayabilir. Çünkü seri numaraları birbirini takip ediyor. IMEI değişikliği yapılmayacaktır. Arkadaş BTK'ya başvurup fatura sahibi adına açabilecektir. Başka çözümü yoktur yasal olarak.

Eğer numarayı herhangi birine göstermediysen ya da sosyal medyada vs paylaşmadıysan evet dava ettiğin zaman %99 haklı durumuna düşersin. Ama IMEI nı birileri gördüyse ya da görmüş olabilirlerse tüketici hatası deyip mağdur olma ihtimalinizde var. Sorun düzelmese ve size hiçbir şekilde destek çıkılmazsa, Android kullanıyosanız IMEI kaydetme işlemi yapıyorlar. Genellikle telefoncular yapar. Bu şekilde çözebilirsiniz.

Telefonu aldığınız yere verebilirseniz, para iadesi isteyip başka yerden alın. Ne olur ne olmaz.

Hepsiburada'yla gorustum telefonu ıade ıstedıler telefonu ıade etmeyı dusunuyorum

Artık yurt dışı telefon kayıt işi bitti. Telefonu iade etmesi daha doğru olur.

Hocam telefon samsungsa kayıt olmaz. Xiaomiyse bir ihtimal var. Başka markaysa kayıt olmaz. Telefonu iade et. Kabul etmezlerse dava aç. IMEI numrası kopyalandıysa yenisini ücretsiz vermek zorundalar size.

Telefonum Xiaomi fakat ben bunu yurt içi garantili aldım iade edeceğiö

IMEI değişiklik işlemi yapılmaz. Klonlu olan IMEI'yi fatura sahibi adına olan SIM kartı ile kullanabilirsiniz. Ayrıca cihaz çift SIM mi?

Cihazı ne zaman aldınız? İade edebiliyorsanız edin.

Cihaz çift simli ama iade edeceğim hem daha güvenli hem de sııfr bir telefon alacagım farklı bir marka

Evet 2. SIM girişindeki IMEI sağlam duruyor bana bugün aradılar iade talep ettıler yanı para degılde aynı telefondan mı yollayacaklar

Hepsiburada'yla gorustum telefonu ıade ıstedıler telefonu ıade etmeyı dusunuyorum.

Telefonum Xiaomi fakat ben bunu yurt içi garantili aldım iade edeceğiö.

Cihaz çift simli ama iade edeceğim hem daha güvenli hem de sııfr bir telefon alacagım farklı bir marka.

Evet 2. SIM girişindeki IMEI sağlam duruyor bana bugün aradılar iade talep ettıler yanı para degılde aynı telefondan mı yollayacaklar.

Eğer iade dedilerse para iade edilir. Değişim deselerdi değişirlerdi telefonu. İade ettikten sonra iletişime geçerler muhtemelen sizinle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı