İmeibayi.com güvenli midir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rıfat bey çok özür diliyorum siteniz hakkında şikayet yokmuş ben yanlış bakmışım, yetkililere bildirdim mesajı sileceklerdir.

Yanıtlarınız için teşekkkürler.

Teşekkürler 😁

Dediğim gibi garanti veren yalan söyler bu işte telefoncu dedikleriniz de inanın iyi insanlar değiller.

Ayrıca 2 aydan fazla uzatma yoktur bizim sistemimiz de sunucu tarafında gün sayımı yapılır 2 aylık süre bitmesine yakın örnek 58. günde tekrar sizin için sipariş oluşturur bu şekilde süre uzatımı yapar teşekkür ediyorum iyi akşamlar..

@rifatozkan hocam diyelim ki ben bu hizmeti aldım, telefonum iPhone 13 bu BTK üzerinde 13 adıyla mı geçiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet cihazınıza fiziksel bir müdahale yapılmıyor zaten yapılması suç biz sadece kullanım süresini uzatıyoruz.

Yukarıdaki linkteki işlemleri yaparak Online olarak IMEI kullanım süresi uzatabilirsiniz.

Dürüstlüğünüz ve yanıtlarınız için teşekkürler.

Tekrar rica ediyorum sitemiz hakkında herhangi bir şikayet olmamasına rağmen bu şekilde beyanda bulunmanız hiç etik değil.

Tekrardan özür diliyorum, dalgınlığıma gelmiş.

Son düzenleme:
Dürüstlüğünüz ve yanıtlarınız için teşekkürler.

Tekrardan özür diliyorum, dalgınlığıma gelmiş. (benim baktığım şikayetler genelmiş)

Rica ederim. :)

@rifatozkan yorumumu sildim hocam, siz de mesajınızı düzenleyip o bölümü silebilirsiniz.

Düzenleme hakkı dolmuş sanırım zaman ayarlı bildirim yaptım.
Düzenleme hakkı 1-2 saat sonra doluyor diye biliyorum, neyse moderatörler ilgilenecektir diye düşünüyorum.

Kolay gelsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı