IMEI'im kayıt dışı kaldı

GordonIFreeman

Kilopat
Arkadaşlar meraba ilk önce telefonumu yeni almadım GT-i9300 (S3) telefonumu 4 senedir kullanıyorum. Ama bir sıkıntı oldu arama yapamıyorum. İnternete bağlanmıyor (sim sanki devre dışı gibi) ve bunun nedeni lineage OS belki duymuşsunuzdur. Eski telefonları hızlandırmak için nougat yüklemiştim. Sanırım o da IMEI'yi sildi zannetmiştim baktım sanırım klonlama olarak algılamış şimdi de telefonda bir SG-502 tuşlu bir telefonun IMEI'si var ben ne yapacağım ceza yemeden halledebilir miyim bu işi?

Dosya Ekleri

• unknown.png
    unknown.png
    12,2 KB · Görüntüleme: 64
Klonlama olarak algılaması için o imei numarası üzerinden 2 sinyali aynı anda alması lazım.
Sanırım imeiniz kopyalanmış. Btk ya telefonunuzun varsa faturasıyla birlikte basvurun

Arkadaşlar meraba ilk önce telefonumu yeni almadım GT-i9300 (S3) telefonumu 4 senedir kullanıyorum. Ama bir sıkıntı oldu arama yapamıyorum. İnternete bağlanmıyor (sim sanki devre dışı gibi) ve bunun nedeni lineage OS belki duymuşsunuzdur. Eski telefonları hızlandırmak için nougat yüklemiştim. Sanırım o da IMEI'yi sildi zannetmiştim baktım sanırım klonlama olarak algılamış şimdi de telefonda bir SG-502 tuşlu bir telefonun IMEI'si var ben ne yapacağım ceza yemeden halledebilir miyim bu işi?
Telefonun imeisi klonlanmış imeinizi boş bir imei ile değiştirip sonra tekrar kendi imeinize geçirin.

Yasal sayılır gibi sonuçta kendi imeini geri alıyorsun, yada Btk'ya başvurun zaten telefonda uzun süredir sizin üzerineyse hat IMEI'nin size ait olduğu ortaya çıkacaktır.

Lineage os da bende de imei gitmişti. Stock roma dönünce imei geri geldi. Bence stcok roma dön

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı