Kimse Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 1.953 Makaleler 21 Çözümler 2 18 Kasım 2024 #11 856380 dedi: Hocam keşke iade etseydin sorunsuz cihaz alırdın gidip sağlık olsun numarana attırdığında numarayla ilgili sorun çıkarsa ya da telefonu satarsan sıkıntı olacak. Genişletmek için tıkla... Babama aldık telefonu, satmaz o. Uğraştırmak istemedim, ben evde değilim çünkü.
856380 dedi: Hocam keşke iade etseydin sorunsuz cihaz alırdın gidip sağlık olsun numarana attırdığında numarayla ilgili sorun çıkarsa ya da telefonu satarsan sıkıntı olacak. Genişletmek için tıkla... Babama aldık telefonu, satmaz o. Uğraştırmak istemedim, ben evde değilim çünkü.
8 856380 Attopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 88 Çözümler 1 18 Kasım 2024 #12 Kimse dedi: Babama aldık telefonu, satmaz o. Uğraştırmak istemedim, ben evde değilim çünkü. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam h. O umarım sorun çıkmaz (babalar satmaz harbiden 8 yıldır J7 Prime kulşlanıyor [köşede a 32 var hala kullanmıyor])
Kimse dedi: Babama aldık telefonu, satmaz o. Uğraştırmak istemedim, ben evde değilim çünkü. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam h. O umarım sorun çıkmaz (babalar satmaz harbiden 8 yıldır J7 Prime kulşlanıyor [köşede a 32 var hala kullanmıyor])
Kimse Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 1.953 Makaleler 21 Çözümler 2 18 Kasım 2024 #13 856380 dedi: Tamamdır hocam h. O umarım sorun çıkmaz (babalar satmaz harbiden 8 yıldır J7 Prime kulşlanıyor [köşede a 32 var hala kullanmıyor]) Genişletmek için tıkla... İnşallah. Bizimkisi de öncekini saklamayı düşünüyor. Bunu da artık son telefonum olur herhalde diyerek aldı
856380 dedi: Tamamdır hocam h. O umarım sorun çıkmaz (babalar satmaz harbiden 8 yıldır J7 Prime kulşlanıyor [köşede a 32 var hala kullanmıyor]) Genişletmek için tıkla... İnşallah. Bizimkisi de öncekini saklamayı düşünüyor. Bunu da artık son telefonum olur herhalde diyerek aldı
8 856380 Attopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 88 Çözümler 1 18 Kasım 2024 #14 Kimse dedi: İnşallah. Bizimkisi de öncekini saklamayı düşünüyor. Bunu da artık son telefonum olur herhalde diyerek aldı Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun bakalım
Kimse dedi: İnşallah. Bizimkisi de öncekini saklamayı düşünüyor. Bunu da artık son telefonum olur herhalde diyerek aldı Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun bakalım