iMessage Aktifleştirme - Yosemite 10.10.2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim Clover olmaz ki Size bilgisayarlar farklı hem onda iMessage ayarları yok o sadece aynı Modeller için donanımın çalışması için

Benim Clover olmaz ki Size bilgisayarlar farklı hem onda iMessage ayarları yok o sadece aynı Modeller için donanımın çalışması için
Evet ben hata yaptım:/ nasıl düzeltebilirim, tekrar raw dosyasını yazdırayım mı?

Elinizde eski Clover yoksa yazdırmanız lazım maalesef :-(

Hocam mini itx sistem kullanıyorum. Handoff aktif edebilmek için wi-fi adaptör değiştirmem gerekiyor fakat bu sistemde kullanılan wi-fi adaptörü hakkında bir fikriniz var mı yapısı biraz farklı?

Hiç bir fikrim yok ama araştırıyım biraz

Anakart Msi z97i gaming AC hocam. İçinde kullanılan yonga Intel Dual Band Wireless-AC 7260 yongası. Bu yonganın fotoğraflarına baktığım zaman sizin satın almış olduğunuz yonga ile aynı fakat Msi farklılaştırmış.

Bluetooth aynı olabilir ama intel değil benimki ve intel desteklemiyor cihazın içine mini pci-e kart mı takılıyor. Yoksa bir bütün mü bu arada benim bilgisayar ultrabook

Intel desteği olmadığı için değiştirmek istiyorum hocam. O kutunun içerisinde pci-e kart yuvası olabilir mi acaba?

Açıp bakmak yada açılmış resmini bulmak lazım eğer olursa benim aldığım karttan alabilirsiniz sorunsuz handoff ve airdrop çalışıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…