hakan-hasan Hectopat Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2015 #31 lahana2 dedi: Elinizde eski Clover yoksa yazdırmanız lazım maalesef :-( Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam iki usb belleğe yazmıştım ipten aldı vallahi şimdi wifi yi halletmeye çalışacağım
lahana2 dedi: Elinizde eski Clover yoksa yazdırmanız lazım maalesef :-( Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam iki usb belleğe yazmıştım ipten aldı vallahi şimdi wifi yi halletmeye çalışacağım
Berke Keser Hectopat Katılım 10 Şubat 2013 Mesajlar 179 10 Şubat 2015 #32 Hocam 32. dakikadan itibaren izleyin ve usb ile boot etme derdinden kurtulun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hocam 32. dakikadan itibaren izleyin ve usb ile boot etme derdinden kurtulun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
hakan-hasan Hectopat Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2015 #33 Berke Keser dedi: Hocam 32. dakikadan itibaren izleyin ve usb ile boot etme derdinden kurtulun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çoğu kez izledim fakat ssd'mi görmüyor mount efi dediğim zaman sadece usbyi görüyor..
Berke Keser dedi: Hocam 32. dakikadan itibaren izleyin ve usb ile boot etme derdinden kurtulun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çoğu kez izledim fakat ssd'mi görmüyor mount efi dediğim zaman sadece usbyi görüyor..
Berke Keser Hectopat Katılım 10 Şubat 2013 Mesajlar 179 10 Şubat 2015 #34 Bios ayarlarından AHCI seçerek mi kurulum yaptınız?
hakan-hasan Hectopat Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2015 #35 Berke Keser dedi: Bios ayarlarından AHCI seçerek mi kurulum yaptınız? Genişletmek için tıkla... Evet Ona özellikle dikkat ettim 2 kere baştan kurdum hatta.
Berke Keser dedi: Bios ayarlarından AHCI seçerek mi kurulum yaptınız? Genişletmek için tıkla... Evet Ona özellikle dikkat ettim 2 kere baştan kurdum hatta.
Berke Keser Hectopat Katılım 10 Şubat 2013 Mesajlar 179 10 Şubat 2015 #36 Mount EFI yaparken tek seçenek mi çıkıyor yoksa iki tane mi çıkıyor?
hakan-hasan Hectopat Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2015 #37 hakanhasan Berke Keser dedi: Mount EFI yaparken tek seçenek mi çıkıyor yoksa iki tane mi çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Maalesef bir tane çıkıyor, disk izlencesinden diskin tanımını da öğrendim fakat bir türlü onu mount efi dediğimde göremiyorum..
hakanhasan Berke Keser dedi: Mount EFI yaparken tek seçenek mi çıkıyor yoksa iki tane mi çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Maalesef bir tane çıkıyor, disk izlencesinden diskin tanımını da öğrendim fakat bir türlü onu mount efi dediğimde göremiyorum..
Berke Keser Hectopat Katılım 10 Şubat 2013 Mesajlar 179 10 Şubat 2015 #38 Şu program ile mount etmeyi dener misiniz? vk.com: EFI Mounter-v2.app.zip
hakan-hasan Hectopat Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2015 #39 Berke Keser dedi: Şu program ile mount etmeyi dener misiniz? vk.com: EFI Mounter-v2.app.zip Genişletmek için tıkla... Denedim hocam, değişen bir şey yok sadece usb'yi mount edebiliyorum.
Berke Keser dedi: Şu program ile mount etmeyi dener misiniz? vk.com: EFI Mounter-v2.app.zip Genişletmek için tıkla... Denedim hocam, değişen bir şey yok sadece usb'yi mount edebiliyorum.
Berke Keser Hectopat Katılım 10 Şubat 2013 Mesajlar 179 10 Şubat 2015 #40 Dual boot mu kullanıyorsunuz? Eğer cevabınız evet ise diğer işletim sisteminiz nedir?