iMessage Aktifleştirme - Yosemite 10.10.2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet dual boot kullanıyorum büyük ihtimal onunla alakalı bir problem, sizinle iletişim kurabileceğim farklı bir platform var mıdır? Mail yoluya falan, windows 8.1 kullanıyorum.

Arkadaşlar imessage senkronizasyonu için pcme mac kurmayı düşünüyordum. Şuan için bu mümkün değil anlaşılan.

Mümkün hocam bir çok kullanıcı handoff ve airdrop dahil sistemi sorunsuz kullanıyor. Bu konuda türkçe kaynak maalesef yok ingilizce kaynaktan da adım adım takip etmeme rağmen başarılı olamadım.

Mümkün hocam bir çok kullanıcı handoff ve airdrop dahil sistemi sorunsuz kullanıyor.
Ben kullanıyorum ama benim kullandığım yöntem şuan pek işe yaramıyor bundan 2-3 ay önce yöntemi yazmıştım ama recep baştan beni yasaklanmıştı. Yalan yanlış bilgilerde bulunmayan diye ben hala o şekilde yedeğini aldığım mrb ve rom ile iMessage ve facetime sorunsuz kullanıyorum. Yabancı sitelerde de araştırırsanız hackintosta artık facetime ve iMessage aktif etmenin tek yolu Clon mlb ve rom orjinal mac bilgisayardan kopyalayıp yapıyorlar yönteminde anlatmıştım ama Apple farkına varırsa orjinal mac bilgisayarına kara listeye alıyor ve iMessage facetime çalışmıyor. Yasaklanmasaydım 2-3 ay önceki yöntemle bir çok kişi benim yaptığım gibi mlb rom yedeğini alsaydı şuan sorunsuz kullanırdı.

Son düzenleme:
Hocam ben mlb ve rom denerken iki defa ilk giriş ekranını geçtim sonrasında email adresim ve telefon numaram işaretli bir şekilde geldi devam et dedim ve sonrasında aktifleştirme hatası aldım. Bu iki sefer harici denemelerimde ilk ekranı geçmeden aktifleştirme hatası almaya başladım. Anlayamadığım şey ilk başta nasıl aktifleştirme yerini geçip numara ve maili seçtikten sonra tekrar aktifleştirme istedi. Bu konuda fikriniz var mı?

Şimdi okudum bende herkes o şekilde kullanıyor orjinal macten rom dosyalarını kopyalıyorlarmış ve sorunsuz çalıştığını söylüyorlar, orjinal rom dosyasını arkadaşımdan temin etmeye çalışıcam, sanırım yapılabilir gibi görünüyor..

İznini alın ama kara listeye alırsa Apple oda kullanamaz bunu bilerek yapın

İznini alın ama kara listeye alırsa Apple oda kullanamaz bunu bilerek yapın
Haklısın, 10.10.2 ye güncelleyim dedim açılmıyo sistem nasıl güncelliyoruz bunu son sürümüne

Config.plst dosyasında bir düzenleme yapmak gerekiyor sanırım

iMessage bana kod verdi. Apple'ı aradım. Adam bana bilgisayarınızın başında olmanız lazım diyor. Kod var elimde diyorum yok illa bilgisayar lazım diyor. Dedim bağlanacak mısınız ne yapacaksınız. Hayır size yapılacak işlemleri söyleyeceğiz diyor. Diyorum ne yapaksınız bilgisayarla şimdi söyleyin, en son yapılacakları mail atalım isterseniz siz deneyin dedi ama mail gelmedi tabiki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…